Baydar: “Sahada ne yaptığı bilen bir Konyaspor vardı”

Baydar: “Sahada ne yaptığı bilen bir Konyaspor vardı”
Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: “Sayısız pozisyona girdiğimiz maçı kazanamadığımız için üzgünüz”

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Antalyaspor karşısında sayısız pozisyona girdik ancak bizi üç puana taşıyacak golü bulamadık. Üzgünüz” dedi.

Baydar haftasonu iç sahada karşılaştıkları Antalyaspor ile Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde O. Marsilya ile oynayacakları karşılaşmaları değerlendirdi.

“Aylar sonra bir Süper Lig karşılaşmasında taraftarımızla ilk kez buluştuk”

Baydar, “Aylar sonra bir Süper Lig karşılaşmasında taraftarımızla ilk kez buluştuk. Günlerden Cumartesi ve maç saatinin 16.30 olduğu göz önüne alındığında her şeye rağmen tribünleri doldurarak karşılaşmayı takip eden Konyaspor sevdalılarına yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Onlara bu karşılaşmada üç puan armağan edebilmeyi çok isterdik ancak baştan sona üstünlüğümüz ile geçen müsabakada ikinci golü bulmada yeterince başarılı olamadık ve maç 1-1 berabere tamamlandı” diye konuştu.

“Oynanan futbol bizi ümitlendirdi”

“Ancak sahada ne yaptığını bilen, oyuna hükmeden, istediği gibi yönlendiren bir Atiker Konyaspor vardı” diyen Baydar, karşılaşmayı izleyenlerin tamamının Konyaspor’un ezici üstünlüğüne şahit olduklarını kaydetti.

“Her ne kadar bu realite sonuca direkt etki etmese bile, oynanan futbol gelecek adına bizi ümitlendirmiştir” ifadelerini kullanan Baydar, şöyle devam etti:

“Teknik direktörümüz sayın Mehmet Özdilek’in takım üzerindeki etkisi belirgin bir şekilde ortaya çıkmaya başlamıştır. Futbolcularımızın performansının giderek yükselmesi hepimizi memnun etmektedir. Ortaya koydukları mücadelenin karşılığını en kısa sürede alacaklarından, bizi ve camiamızı mutlu edeceklerinden şüphemiz bulunmamaktadır.”

“Önümüzde yoğun bir maç trafiği var”

Önlerinde yoğun bir maç trafiği olduğuna işaret eden Baydar, şöyle konuştu:

“UEFA, Süper Lig ve Türkiye Kupası karşılaşmalarını peş peşe oynayacağız. Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde kaderimizi belirleyecek önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada itici gücümüz her zaman ki gibi taraftarımız olacak. Marsilya’yı yenerek hem ülke puanına katkı sağlamayı hem de Konya’mızla birlikte milletimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Fransa’da oynadığımız ilk karşılaşmada önemli pozisyonlara girmiş ancak değerlendirememiştik. Şimdi seyircimizin önünde yine tarih yazmak istiyoruz.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.