Bernardoni’den Konyaspor İçin Zehir Zemberek Açıklama!

Bernardoni’den Konyaspor İçin Zehir Zemberek Açıklama!
Konyaspor'un karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Paul Bernardoni, İsviçre ekibi Yverdon Sport’a transfer oldu.

Konyaspor'un karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği Paul Bernardoni, İsviçre ekibi Yverdon Sport’a transfer oldu.

Paul Bernardoni, resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından yeni takımı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bernardoni, heyecan verici bir serüvene başladığını kaydederek, yeni takımıyla ilk maça çıkmak adına sabırsızlandığını kaydetti. Bernardoni Konyaspor için ise zehir zemberek açıklama yaparak, “Tamamen şeffaf olmak gerekirse, sözleşmemde belirtilen aylık maaşla birlikte normal şartlarda bana bir kez bile ödeme yapılmadı. İki kez ödeme aldım. İlki FIFA'nın müdahalesinden sonra, ikincisi ise sözleşmemin feshedilmesinden sonra. İlk iki ay hiçbir şey alamadım. Takımdan çıkarıldığımı kulübün WhatsApp grubunda gördüm” dedi”

Yverdon Sport Yeni Transferini Öve Öve Bitiremedi!

Yverdon Sport Kulübü ise Bernardoni’nin transferine ilişkin, “Sezonun ikinci yarısında kaleci üçlüsünü elinde tutacak ve yıl sonuna kadar Paul Bernardoni'nin (26 yaşındaki) kalitesine ve deneyimine güvenebilecek.

Kendisi Belediye Stadı'na yeni katılmış büyük bir isim ve niteliklerle dolu bir kaleci. Fransa milli takımı, özellikle Bordeaux, Clermont, Nimes, Angers ve Saint-Étienne'de forma giyen 26 yaşındaki Fransız kaleci Paul Bernardoni, Ligue 1'de 181 maça çıktı. Troyes'te başlayan zengin profesyonel kariyerinin başından beri. 1.90 boyundaki kaleci aynı zamanda Fransız takımının genç seçmelerine de katıldı (toplamda 51 seçim). Türkiye'de sezonun ilk yarısında Konyaspor’da forma giydi.

Yverdon Sport, Paul Bernardoni'yi saflarında görmekten gurur duyuyor. O da Belediye Stadı'nda bu yeni maceraya başlamaktan büyük mutluluk duyuyor: "Bu benim için yeni bir sayfa, yeni bir insani ve sportif deneyim. Başlaması için sabırsızlanıyorum, bu renkleri giymek ve aile dostu bulduğum bir kulübü insani ölçekte savunmak için sabırsızlanıyorum“ ifadeleriyle duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum