“BİZ GÜCÜMÜZLE NE YAPABİLİRSEK ORAYA KADAR GİTMEK İSTEYEN BİR TAKIMIZ...”

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Biz gücümüzle ne yapabilirsek oraya kadar gitmek isteyen bir takımız” dedi.

Süper Lig’in 21. hafta mücadelesinde evinde Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'da Teknik Direktör Aykut Kocaman, maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçın başından itibaren hemen hemen her pozisyonda yerden kalkmayan Malatyasporlu oyuncular olduğunu ifade eden Kocaman, “Temas yokken de, temas varmış gibi sürekli Konyasporlu oyunculara kart aldırmak için çaba doğru bir davranış biçimi değil. Ben hep kişisel olarak şunu anlatıyorum, oyunun içinde bu oyun tabii ki, aldatmalar olan oyun. Yani çalım atmak, bir takım taktikler geliştirmek zaten rakibi aldatmaya yönelik şeyler. Ama bunlar meşru hareketler meşru hareketlerin dışında hiçbir şey yapmayın yani, mümkün olduğu kadar yapmayın. Biz gücümüzle ne yapabilirsek oraya kadar gitmek isteyen bir takımız. Kafa topuna çıkan oyuncunun yüzüne hafifte olsa bir temas geldiği andan itibaren kendini atmadığı zaman rakibin işine geliyor. Rakip aynı şeyi yaptığı andan itibaren hep sarı kart zincirinin içine giriyorsun. Bugün bir yerlerde yatmalar ve benzeri şeyler hoş değil. Malatyaspor’un bu oyununa da yakışmıyor. Zaten iyi bir takım, gerçekten iyi oyuncular da var. Böyle oynayan bir takıma karşı, kurgusu iyi olan bir takıma karşı açıkçası geriye düştükten sonra maçı çevirmek kolay değildi. O süre açısından erken cevap verdik. Hatta sonunda da belki maçı çevirebilecek hale de getirdik çok etkili olmasa da, ama bununla beraber çok net bir fırsat kaçırdılar. Bu anlamda bakıldığı zaman kötünün iyisi demek herhalde yanlış bir ifade olmaz” diye konuştu.

#BizGücümüzle #NeYapabilirsek #OrayaKadarGitmekİsteyen #BirTakımız #AykutKocaman #Konyaspor #SüperLig #Malatyaspor #Konya #HaberKent

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.