Bülent Korkmaz: “Kazanmak için yürek ve mücadele önemli. Bunu göstereceğiz”

Bülent Korkmaz: “Kazanmak için yürek ve mücadele önemli. Bunu göstereceğiz”
Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Her haftanın bir hikayesi var ama her hafta zor. Bu zorluğu aşmak için, o savaşı, o mücadeleyi, o yüreği, o inancı ve o cesareti göstermemiz lazım ki göstereceğiz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, her haftanın bir hikayesinin olduğunu ancak her haftanın zor olduğunu belirterek, “Maçları kazanmanız için bence taktik falan önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etmek. Bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu zorluğu aşmak için,  o savaşı, o mücadeleyi, o yüreği, o inancı ve o cesareti göstermemiz lazım ki göstereceğiz” dedi.

Konyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam etti. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, şunları kaydetti: “Her takım kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz Kayserispor’da kazanmak istiyor. O yüksek mücadeleyi kim yaparsa, kim daha çok inanırsa, kim daha çok isterse, şans ondan yana olacak. Taraftarımız maça gelecek. Onların da desteği ile mücadelemizle istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum.” 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Göztepe maçının geride kaldığını ve kalan haftaları düşündüklerini ifade ederek, şöyle devam etti: “Bu hafta özellikle geçmişi unutacağız. Yaptığımız analizlerde oyunculara ne istediğimi söyledim. Üzerinde çalışıyoruz. Bu hafta o reaksiyonu göreceğimi düşünüyorum.  Zaten her haftanın bir hikayesi var ama her hafta zor. Bu zorluğu aşmak için,  o savaşı, o mücadeleyi, o yüreği, o inancı ve o cesareti göstermemiz lazım ki göstereceğiz. Başta teknik direktör ve teknik ekibim olarak biz kenarda bunu yapacağız. Her şeyimizi vereceğiz. Çünkü maçları kazanmanız için bence taktik önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etme bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. O değişimi bu hafta yapmamız lazım.”

“TARAFTARIMIZ BİR TEPKİ VERECEKSE BANA VERSİN”

Konyaspor taraftarının takıma büyük destek veren ve adeta takımıyla yaşayan bir taraftar olduğunu belirten Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taraftarımız bir tepki verecekse bana versin, maçın içinde de bana versin. Ama bundan sonra öyle bir tepkiyle karşılaşacağımızı ben düşünmüyorum. Çünkü gerçekten takımına sahip çıkan, takımıyla yaşayan bir taraftar grubu var. Bu beni son derece sevindiriyor. Yoksa hiçbir süreç kolay değil ki, her süreç zor. Zaten süreç zor olmasa biz gelmezdik buraya. Dolayısıyla ben de o değişimi ve değişikliği saha içinde görmek istiyorum. Taraftar da görmek istiyor. İnşallah bu hafta öyle olacak.”

Konyaspor takımının oyun sisteminde yavaş yavaş değişikliğin olacağının da altını çizen Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Çalışmalarımızı dikine futbol yönünde yapıyoruz. Oyun sisteminde de yavaş yavaş bazı değişiklikler olacak” derken Kayserispor maçından itibaren bu değişimin saha içerisinde de görüleceğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.