Bülent Korkmaz: ‘Konyaspor'dan Oyun Anlamında Oldukça Üstündük’

Bülent Korkmaz: ‘Konyaspor'dan Oyun Anlamında Oldukça Üstündük’
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, evinde konuk ettikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Konyaspor'un iyi bir takım oyunu oynadıklarını görüyoruz. Biz de kendi evimizde iyi oynadık ve Konyaspor'dan oyun anlamında oldukça üstündük” dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 32. hafta maçında evinde konuk ettikleri ve 2-1 galip geldikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Konyaspor'un iyi bir takım oyunu oynadıklarını görüyoruz. Biz de kendi evimizde iyi oynadık ve Konyaspor'dan oyun anlamında oldukça üstündük” dedi.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Mücadele anlamında, oyun anlamında ve özellikle birebir oyunu iyi oynayınca önde oluyorsunuz. Umut ışığımız yanmaya devam ediyor" diye konuştu.

Korkmaz, şu ifadelere yer verdi: "Trabzon maçından beri gelen bir oyun, mücadele vardı. Trabzonspor maçındaki mücadele Alanyaspor maçındaki ikinci yarıdaki oyunun karışımı bir oyun galibiyete ortak olmamızı sağladı. Konyaspor'un iyi bir takım oyunu oynadıklarını görüyoruz. Biz de kendi evimizde iyi oynadık ve Konyaspor'dan oyun anlamında oldukça üstündük. Bunu da galibiyetle sonuçlandırdık."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.