Bülent Uygun: “Avrupa Hayalimizi Gerçekleştirmek İstiyoruz”

Bülent Uygun: “Avrupa Hayalimizi Gerçekleştirmek İstiyoruz”
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Rey Manaj da golünü atarak 3 puan alıp Avrupa yolunda ümidimizi, isteğimizi, arzumuzu ortaya koymuş oldu. Kalan maçlarımızdaki alacağımız sonuçlarla bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Rey Manaj da golünü atarak 3 puan alıp Avrupa yolunda ümidimizi, isteğimizi, arzumuzu ortaya koymuş oldu. Kalan maçlarımızdaki alacağımız sonuçlarla bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında konuk ettiği Tümosan Konyaspor’u 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Konyaspor dersine iyi çalıştıkları anlaşılan Uygun, “Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyorduk. O yüzden evimizde stratejiyi, özellikle geçiş oyunları ve bununla beraberde oyunu açmayla alakalı sahaya yansıtmaya çalıştık. Pozisyon olarak çok üretemedik, kora kor 90 dakikalık bir mücadele vardı. Kendi evimizde kazandık. Belki galibiyeti onlar bizden daha çok hak ettiler.Rey Manaj da golünü atarak 3 puan alıp Avrupa yolunda ümidimizi, isteğimizi, arzumuzu ortaya koymuş oldu. Kalan maçlarımızdaki alacağımız sonuçlarla bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.