“Bundan Sonraki Süreçte Nasıl Bir Konyaspor İzleyeceğiz”

“Bundan Sonraki Süreçte Nasıl Bir Konyaspor İzleyeceğiz”
“Bundan Sonraki Süreçte Nasıl Bir Konyaspor İzleyeceğiz”. Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü İlhan Palut yanıtladı.

“Bundan Sonraki Süreçte Nasıl Bir Konyaspor İzleyeceğiz”.  Yeşil-beyazlı takımın yeni teknik direktörü İlhan Palut yanıtladı.

Teknik Direktör İlhan Palut, tek düşüncelerinin kaliteli oyuncu grubuna yapacakları dokunuşlarla Konyaspor’u başarılı yapmak olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, dün Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, Süper Lig’de ise Denizlispor maçlarının hazırlıklarının yapıldığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

‘Bundan sonraki süreçte nasıl bir Konyaspor izleyeceğiz’ sorusunu Teknik Direktör İlhan Palut, şöyle yanıtladı: “Öncelikle kazanmayı isteyen bir takım göreceğiz. Ama bu her pozisyon 8-9 oyuncu ile hücum eden bir takım anlamına gelmez. Maç planına sadık, buna uyan ve kupada da tur atlamak isteyen bir takım göreceğiz. En başta olmazsa olmaz bir önceki maça göre daha fazla mücadele eden bir takım göreceğimizi umuyorum. İsmail Hoca burada 24 maçlık bir süreçte çalıştı. Tabiki kafasında bir takım şablonu kurmuştur. Bazı maçlarda inanıyorum işler kötü gitmedi ama sonuçlar kötü geldi. Kendisine de takıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz İsmail Hocanın yaptıklarını asla yok saymayacağız. Kendisi çok değerli bir futbol adamıdır. Biz de yeni bir yere geldiğimize ve insanlar bize bir güven duyduklarına göre biz de kendi dokunuşlarımızı yapacağız. Bu çıtayı olduğu yerden bir tık yukarılara çıkarmaya çalışacağız. Amacımız bu.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.