Cebrail Karayel: ‘Amacımız Avrupa’da Gruplara Kalmak’

Cebrail Karayel: ‘Amacımız Avrupa’da Gruplara Kalmak’
BATE Borisov ile oynanan rövanş maçında ilk kez resmi maçta Konyaspor formasını giyen Cebrail Karayel, maç öncesi çok heyecanlandığını ve amaçlarının Avrupa’da gruplara kalmak olduğunu söyledi.

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu BATE Borisov ile oynanan rövanş maçında ilk kez resmi maçta Konyaspor formasını giyen Cebrail Karayel, maç öncesi çok heyecanlandığını ve amaçlarının Avrupa’da gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Karayel açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Mutluyuz. Hem ilk hem de ikinci maçta net skorlarla galip geldik. İyi bir oyunla kazanmayı bildik. Bir takım ne istemez, tabi ki kırmızı kart görmeyi istemez. Ancak şükürler olsun ki, bu konuda da iyiyiz. 10 kişi kalmamıza rağmen bunun da üstesinden geliyoruz. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz, bu turu kayıpsız geçtik. Şimdi 3. Tur’da Vaduz ile eşleştik. Amacımız gruplara kalmak. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum, inşallah gruplara kalacağız. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Kariyerimdeki ilk Avrupa maçıydı, taraftarımızın önünde ilk maçımı oynadım. Gerçekten bu nedenle heyecan vardı. Ancak çok keyifliydi, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar üstlerine düşen görevi yaptılar. Biz de güzel bir futbol sergileyerek, onları mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Biz birlikte olmaya devam edersek, kimse önümüzde duramaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.