Cikallehsi: “İki Taraf İçin Kritik Bir Karşılaşmaydı”

Cikallehsi: “İki Taraf İçin Kritik Bir Karşılaşmaydı”
Konyasporlu futbolcu Sokol Cikalleshi: “Elbette iki taraf için kritik bir karşılaşmaydı. 3 puan almak istiyorduk. Maç berabere bitti. Şehrimiz, taraftarlarımız ve takımımız için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz”

Süper Lig’in 17.haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve Süper Lig’deki altıncı golünü Samsunspor’a penaltıdan atan Sokol Cikalleshi, “Elbette iki taraf için kritik bir karşılaşmaydı. 3 puan almak için ciddi bir istediğimiz vardı. Neticemiz ortada. Maç berabere bitti. Şehrimiz, taraftarlarımız ve takımımız için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Cikallehsi, “Elbette iki taraf için kritik bir karşılaşmaydı. Samsun'un içinde bulunduğu duruma hakimdik ve bundan dolayı da iyi bir hazırlık yaptık. Burada 3 puan için ciddi bir istediğimiz vardı. Neticemiz ortada. Maç berabere bitti. Şehrimiz, taraftarlarımız ve takımımız için elimizden geldiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde önemli maçlar var. İleriye bakmaktan başka şansımız yok” diye konuştu.

Bu sezon attığı panenka penaltıları hakkında da konuşan Arnavut forvet, “Böyle bir penaltı kullanırken korkmadığımı söyleyebilirim. Kariyeri ve tecrübesi çok olan bir oyuncuyum. Böyle kritik maçta ve bu gibi bir penaltıda kalecinin yerinde durmayacağını biliyordum. Bundan dolayı vuruş şeklimde hiçbir zaman tereddüt etmedim yahut korkmadım. Tek üzüldüğüm nokta buradan 3 puansız ayrılıyor olmamız” ifadelerini kullandı.

Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’la 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.