Deni Milosevic: “10 Kişi Oynamamıza Rağmen Alınan 1 Puan Kötü Değil”

Deni Milosevic: “10 Kişi Oynamamıza Rağmen Alınan 1 Puan Kötü Değil”
Konyaspor’un oyuncusu Deni Milosevic, Sivasspor maçına ilişkin: “Bizim adımıza zor bir maçtı. Eksik kalmamıza ve 10 kişi oynamamıza rağmen alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum”

Konyaspor’un oyuncusu Deni Milosevic, Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Sivasspor maçına ilişkin, “Bizim adımıza zor bir maçtı. Eksik kalmamıza ve 10 kişi oynamamıza rağmen alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum” dedi.

Sivasspor maçını değerlendiren Yeşil Beyazlı takımın futbolcusu Deni Milosevic, takım olarak zor bir maça çıktıklarını ifade ederek, “Bizim adımıza zor bir maçtı. Kompakt olarak oynadık. İyi oyun oynamak ve sonuç almak için sahaya çıktık. Ve bu duruşumuzu da sahada sergiledik. Takım olarak atağa birlikte çıktık, defansı birlikte yaptık. İlk yarıda birkaç tane gol pozisyonu bulduk. Ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarı çok fazla olmasa da yine pozisyonlarımız vardı. 10 kişi kaldık. Eksik kalmamıza ve 10 kişi oynamamıza rağmen alınan 1 puanın kötü olmadığını düşünüyorum. Şu an için bizim adımıza önemli olan önümüzdeki Ankaragücü maçı. O maçta mutlak galibiyet almak istiyoruz” diye konuştu.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.