Emrah Benli: “Seyircimiz Önünde Kazandığımız İçin Çok Mutluyuz”

Emrah Benli: “Seyircimiz Önünde Kazandığımız İçin Çok Mutluyuz”
Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli, Sigortam Net galibiyeti sonrası yaptığı değerlendirmede, “Ligin zirvesindeki çok iyi bir takım karşısında evimizde, seyircimizin önünde kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli, Sigortam Net galibiyeti sonrası yaptığı değerlendirmede, “Ligin zirvesindeki çok iyi bir takım karşısında evimizde, seyircimizin önünde kazandığımız için çok mutluyuz. Zaman zaman geriye düştük fakat seyircimizin desteğiyle geri dönmeyi başardık, oyuncularımı ve staff ekibimi kutluyorum” dedi.

Basketbol Erkekler 1. Lig 14. hafta maçında Konyaspor Basketbol, evinde Sigortam.net’i 83-82 mağlup ederek çok önemli bir galibiyete imza attı ve 2 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Yeşil-beyazlılar, ligdeki galibiyet sayısını 8’e çıkartarak play-off iddiasını sürdürdü.

Başantrenör Emrah Benli, “Ligin zirvesindeki çok iyi bir takım karşısında evimizde, seyircimizin önünde kazandığımız için çok mutluyuz. Son iki hafta mağlubiyetlerden sonra böyle önemli bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Zaman zaman geriye düştük fakat seyircimizin desteğiyle geri dönmeyi başardık. Desteğin artarak devam edeceğini düşünüyorum çünkü çok mücadele eden bir takım var sahada. Oyuncularımı ve staff ekibimi kutluyorum. Sigormat.net takımına da sezonun geri kalan bölümünde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konya temsilcisi bu sonuçla ligdeki sekizinci galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekip averajla altıncı sıraya yükseldi ve play-off iddiasını sürdürdü. Maçtan sonra yeşil-beyazlı oyuncular, galibiyeti kendilerine desteklemeye gelen taraftarlar ile doyasıya kutladılar. Konya temsilcisi, 15.hafta maçında deplasmanda Pizza Lazza Harem’e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.