Emre Belözoğlu: “Rakibin (Konyaspor) Ekmeğine Biraz Yağ Sürdük”

Emre Belözoğlu: “Rakibin (Konyaspor) Ekmeğine Biraz Yağ Sürdük”
Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, deplasmanda oynadıkları ve 1-0 yenildikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Maçın başı ve ortalarına doğru ilk yarının ortalarına doğru rakibin ekmeğine biraz yağ sürdük. Çok basit toplar kaptırdık” dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, deplasmanda oynadıkları ve 1-0 yenildikleri Tümosan Konyaspor maçına ilişkin, “Maçın başı ve ortalarına doğru ilk yarının ortalarına doğru rakibin ekmeğine biraz yağ sürdük. Çok basit toplar kaptırdık” dedi.

Trendyol Süper Ligi’nin 25. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda oynadığı Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu,maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Maçın başı ve ortalarına doğru ilk yarının ortalarına doğru rakibin ekmeğine biraz yağ sürdük. Çok basit toplar kaptırdık. Özellikle ön bölgedeki oyuncularımız. Buna binaen rakibinde da istediği buydu zaten. O merkezde kaptırılan toplarla Konyaspor ceza sahasına inmeye çalışan bir takım. Bunlar da uzun zamandır kazanmıyorlardı. Taraftarların önünde bu yakalamak istediler ve 1-0’ı yakaladıktan sonra da biz örtmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

“Ligde Hiçbir Maç Kolay Değil”

İlk yarıda hantal bir oyun olduğu değerlendirmesinde bulunan Emre Belözoğlu, “İkinci yarıda nispeten daha hareketlendirdik oyunu. Ceza sahasına indik. Pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. İlk yarıda da hatta maçın 2. dakikası da dahil olmak üzere. Pozisyonlara girdik. Aynı problemlerimiz devam ediyor. Temas ve bitiricilikle alakalı bizim 4 aydır gördüğümüz problemlerimiz var. Bunları düzeltmek için çalışacağız. Konyaspor’u tebrik ederim” diye konuştu.

Süper Ligde bundan sonra hiçbir maçın kolay olmadığına işaret eden Emre Belözoğlu, “Ligde hiçbir maç kolay değil. Bu saatten sonra da bizim adımıza da her maç ayrı ayrı değerlendirmemiz gereken zorlukta geçecek gibi görünüyor” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.