Erol Bulut: ‘Konyaspor Haklı Olarak Maçı Kazanmış Oldu’

Erol Bulut: ‘Konyaspor Haklı Olarak Maçı Kazanmış Oldu’
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, deplasmanda karşılaştıkları ve 4-1 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, “Gösterdiğimiz performans maçı kazanmak veya berabere getirmek açısından yeterli değildi. Nitekim Konyaspor 3 ve 4'üncü golü attıktan sonra haklı olarak da maçı kazanmış oldu” dedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında deplasmanda karşılaştıkları ve 4-1 mağlup oldukları Konyaspor maçına ilişkin, “Gösterdiğimiz performans maçı kazanmak veya berabere getirmek açısından yeterli değildi. Nitekim Konyaspor 3 ve 4'üncü golü attıktan sonra haklı olarak da maçı kazanmış oldu” dedi.

Teknik Direktör Erol Bulut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan Konyaspor – Gaziantep FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmaya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Karşılaşmanın ilk yarısının dengeli oyun olduğunu ifade eden Bulut, “İlk yarı hiç sahada olmayan pozisyon yaratamayan Gaziantep Futbol Kulübü vardı. İkinci yarı 10 kişiye kalmamıza rağmen gol atmaya çalıştık. Pozisyonlara da girdik. Yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirdik. Gösterdiğimiz performans maçı kazanmak veya berabere getirmek açısından yeterli değildi. Nitekim Konyaspor 3 ve 4'üncü golü attıktan sonra haklı olarak da maçı kazanmış oldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.