ERTUĞRUL TAŞKIRAN: “YENİ BİR SAYFA, GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ İNŞALLAH BAŞARILARLA DOLU OLUR”

Konyaspor'un Fenerbahçe’den transfer ettiği başarılı file bekçisi Ertuğrul Taşkıran, resmi imzayı attıktan sonra Bolu Gerede’de devam eden kampa katıldı. Kaleci Ertuğrul Taşkıran, burada yaptığı açıklamada, Konyaspor olarak Türkiye’nin en etkili taraftarlarından birisine sahip olduklarını söyledi.

“Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyordum” diyen başarılı kaleci Taşkıran, şöyle konuştu:

“Sağolsunlar bana sosyal medyadan çok fazla destek mesajı da attılar. Cevap verdiklerim veremediklerim oldu. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyordum. Ama bunu beni ilk andan itibaren benimsediklerini hissettirerek göstermeleri ayrıca mutlu etti. Bu transfer süreci ile ilgili olarak da başkanımız, yöneticilerimiz, hocalarımıza yani hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bana güvendiklerini bana hissettirdiler. Benim için de yeni bir başlangıç oldu. Özellikle ikinci başkanımız Selçuk Aksoy’a teşekkür etmek istiyorum. Geçmişten gelen bir diyaloğumuz vardı. Onun neticesinde çok sıcak ve samimi bir karşılama oldu. Transfer süreci de çok hızlı bir şekilde ilerledi. Yeni bir sayfa, güzel bir başlangıç inşallah başarılarla dolu olur.”

 

#YeniBirSayfa #GüzelBirBaşlangıç #BaşarılarlaDoluOlur #Kaleci #ErtuğrulTaşkıran #Konyaspor #SüperLig #Fenerbahçe #transfer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.