Fahrudin Omerovic: “Benim İçin Önemli Olan Savaşma Gücüdür”

Fahrudin Omerovic: “Benim İçin Önemli Olan Savaşma Gücüdür”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-0 yendikleri Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-0 yendikleri Kasımpaşa maçını değerlendirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan Kasımpaşa-Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Omerovic, “Öncelikle başta Konyaspor camiası olmak üzere herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim. Maça gelecek olursak, hafta boyunca Kasımpaşa’yı iyi analiz etmeye çalıştık. Kaleye uzun paslarla çok fazla direk oynayan bir takım. Bugün biz ilk 25 dakika paslı ve kontra altına alarak oynadık. Golden sonra takımın durumu ve gol koruma duygusu artıyor. Benim için önemli olan irade gücü, savaşma gücüdür. Takım da bunu gösterdi. Aynı zamanda bu tip olumsuz sonuçlardan sonra esas olan takımın ayakta kalması. Bugünkü galibiyetimiz çok değerliydi bizim için. İnanıyorum ki içerideki maçı kazanıp bir adım daha istediğimiz puanlara yaklaşırız. Buraya gelen taraftarımıza da çok teşekkür ederim. Desteklerini bize çok güzel yansıttılar. Aldığımız galibiyeti taraftarımıza ve camiamıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.