Fahrudin Omerovic: “Konyaspor’un Ödülü Aslında 3 Puan Olması Gerekirdi”

Fahrudin Omerovic: “Konyaspor’un Ödülü Aslında 3 Puan Olması Gerekirdi”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Rizespor maçına ilişkin, “Bir puana sevinemiyoruz çünkü sahada iyi top oynayan bir Konyaspor vardı. Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ediyorum. Onlar için ödül 3 puan olmalıydı" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Çaykur Rizespor maçına ilişkin, “İstediğimiz oyunu oynadık, sonuç olarak bir puana sevinemiyoruz.Çünkü sahada reaksiyon veren ve iyi top oynayan bir Konyaspor vardı. Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan ötürü çok teşekkür ediyorum. Onlar için ödül 3 puan olması gerekiyordu" dedi.

Süper Lig’in 24. hafta mücadelesinde Tümosan Konyaspor, zorlu Çaykur Rizespor deplasmanında 0-0 berabere kaldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bekledikleri gibi bir Çaykur Rizespor oyunu olduğunu dile getirerek, “Ev sahibi takım, kaleye çok hızlı bir şekilde topu götürmek isteyen ve sert bir baskı ile rakibi kaos içerisine sokarak gol bulmaya çalıştı. Belli yerlerde bunu başardılar. Bizim maçtan önceki stratejimiz daha fazla topu kontrol etmek, daha fazla doğru paslarla doğru boşlukları bulmaktı. Kaleye gitmeye çalıştık. Direk kontra ataklarda ve duran toplarda atak yapmaya çalıştık. Rizespor kendi istediği oyunu yaptı. Baktığınız zaman iki tarafta istediği oyunları oynadı. Sonuç olarak bir puana sevinemiyoruz çünkü sahada reaksiyon veren ve iyi top oynayan bir Konyaspor vardı. Futbolcularımıza gösterdikleri performanstan ötürü çok teşekkür ediyorum. Onlar için ödül 3 puan olması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Omerovic, Rize’ye gelerek Konyaspor’u yalnız bırakmayan ve son düdüğe kadar destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Omerovic, "Şimdi önümüzde Türkiye Kupası maçı var. O karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.