Fahrudin Omerovic: “Oyunumuz Her Geçen Daha İyiye Doğru Gidiyor”

Fahrudin Omerovic: “Oyunumuz Her Geçen Daha İyiye Doğru Gidiyor”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “İnanıyorum ki biz her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Taktiksel anlamda ve ortaya koyduğumuz bu mücadeleyle inanıyorum takımımız ilerleyen zamanda daha iyi olacak” dedi.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “İnanıyorum ki biz her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Taktiksel anlamda ve ortaya koyduğumuz bu mücadeleyle inanıyorum takımımız ilerleyen zamanda daha iyi olacak” dedi.

Omerovic, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldıkları Bitexen Antalyaspor maçının ardandan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Antalyaspor’un uzun zamandır oturmuş bir kadroya sahip olan iyi takım olduğunu biliyorduk” diyen Omerovic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maçı nasıl lehimize çevirebiliriz, onun çalışmasını gerçekleştirdik. Açıkçası ilk devre gayret iyiydik. Golü buldur ve avantajı da yakaladık. İkinci devre biraz daha 1-0’lık durumdan dolayısı takım ister istemez geriye çekildi. Futbolcularımızın mücadelesinden hiçbir şekilde şikayetçi değilim. Oyunumuz her geçen daha iyiye doğru gidiyor. Bu 3 gün içerisinde gerçekten çok zor iki maç oynadık. O da bizim için dezavantaj oldu. Takımım anlattığım her şeyi sahada uygulamaya çalıştı. Onlara gerçekten teşekkür ederim. Zor bir süreç ama inanıyorum ki biz her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Taktiksel anlamda ve ortaya koyduğumuz bu mücadeleyle inanıyorum takımımız ilerleyen zamanda daha iyi olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.