Fahrudin Omerovic Yenilginin Faturasını Maçın Hakemlerine Kesti!

Fahrudin Omerovic Yenilginin Faturasını Maçın Hakemlerine Kesti!
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Başakşehir maçı yenilgilerinin faturasını karşılaşmanın hakemlerine kesti.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Başakşehir maçı yenilgilerinin faturasını karşılaşmanın hakemlerine kesti.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 23. hafta maçında Rams Başakşehir'i konuk etti. Konyaspor, Prip'in 8. ve 14. dakikada attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor, karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Aslında ilk düdükle birlikte tam düşündüğümüz gibi oldu. Önde baskıyla golleri erken bulduk. İkinci devreye geldiğimizde takım olarak oyundan düştük. Takımımızdaki esas problem psikoloji olduğunu söyleyebilirim. Çünkü uzun zamandır kötü bir gidişat ve kazanamama durumu var. Bugün takımımızın özgüveni için kırılma noktası penaltı pozisyonu diyebilirim. Açıkça söylemek gerekirse böylesine kritik maça tecrübesiz hakem verilmesi bize çok mantıksız geliyor. Özellikle ikinci devrede o gerginliği yaratan sahada çalınan düdükler oldu. Biz kendi hatalarımızı zaten analiz yapacağız. Oyun içerisindeki yanlış ve doğrularımızın değerlendirmesine çalışacağız. Penaltı pozisyonundan önce net bir korner pozisyonu vardı ama hakemler görmedi. Sonrasında zaten penaltı pozisyonu geldi. Rakibin üçüncü golünden önce Ethemi’ye faul vardı, onu da vermediler. Oyuncularımız da ikinci devre gergin olduğu için daha fazla itirazlar olmaya başladı. Başakşehir kendi oyunu oynamaya çalıştı. Biz de kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Ben rakip rakibi tebrik ederim. Sahada oyuncular arasında bazen gerginlik olur, bazen tartışma da olur. Herkes şüphesiz maçı kazanmak istiyor. Fakat bazı şeyleri ben kabul edemiyorum. Sahada iki takımda bir şeyler yapıyorsa en azından adalet istiyoruz” diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.