Fatih Özgökçen Konyaspor’un Yeni Dönemde Öncelikli Hedefini Açıkladı!

Fatih Özgökçen Konyaspor’un Yeni Dönemde Öncelikli Hedefini Açıkladı!
Genel Kurulda yeniden Başkan seçilen Fatih Özgökçen, Konyaspor’da öncelikli hedeflerini açıkladı:

Genel Kurulda yeniden Başkan seçilen Fatih Özgökçen, Konyaspor’da öncelikli hedeflerini açıkladı: “Sportif başarı sadece sahada oynanan oyun ve aldığınız puanlarla olmuyor. Temel gayemiz Konyaspor'un marka değerini yükseltmek. Konyaspor mutlaka Süper Lig'de şampiyon olacaktır”

Başkan Fatih Özgökçen, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Bugünden sonra hedeflediğimiz yeni dönemde birtakım yenilikler de beraberinde gelecek. Özellikle altını çizerek ifade etmek gerekir ki, bundan böyle yüksek divan kurulumuz belli aralıklarla toplantı gerçekleştirecek. Kulübümüze dair önemli konuların istişare edileceği bu yüksek divan kurulu toplantımıza eski başkanlarımızdan biri başkan olarak seçilecek ve toplantıyı yönetecek. Şu an yanımızda da bulunan eski başkanlarımızın katılacağı yüksek divan kurulu toplantımızda kulübümüzün geleceğine dair fikirler beyan edebilecekler. Bu Yüksek Divan Kurulu toplantılarımızı kulübümüzün selameti açısından önemli görüyorum. Ben ve yönetim kurulu üyesindeki arkadaşlarım, oluşacak her türlü sıkıntıları bertaraf edilmesinde istişarenin önemli olduğu kanaatindeyiz.  Konyaspor’a emek vermiş, bir önceki dönemlerde başkanlık yapan büyüklerimizden yıllık aidat ücreti alınmayacak ve sürekli delege olarak kalacaklar. Bu yeni yasa ile birlikte, taraftarlarımız da gerekli şartları taşıdığı takdirde kongre üyesi olabilecekler” ifadelerini kullandı.

Genel kurulun kulübe, Konya’ya ve spor camiasına hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Fatih Özgökçen, “Kulübümüzün profesyonel manada herkes tarafından kabul görmesinde katkısı olan başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Konya Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Selçuklu, Karatay, Meram belediye başkanlarımıza, sportif faaliyetlerimize gelerek bizlerle heyecanı yerinde yaşayan mülki idari ve askeri erkana, sivil toplum örgütlerimizin değerli temsilcilerine, maddi ve manevi açıdan desteklerini esirgemeyen sanayicilerimize özellikle büyük Konyaspor taraftarına ve Konya şehrine teşekkür ediyor, sayın divan kurulu başkanı ve değerli üyelerine de kalbi şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada ise "Sportif başarı sadece sahada oynanan oyun ve aldığınız puanlarla olmuyor. Temel gayemiz Konyaspor'un marka değerini yükseltmek. Konyaspor mutlaka Süper Lig'de şampiyon olacaktır" dedi.

Konyaspor Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu:

“Fatih Özgökçen, Nuh Kaygısız, Halil Erdoğan, İsmail Yazıcı, Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Kazım Küçükçöğen, Mehmet Akcan, Muammer Akın, Ömer Demirhan, Sertaç Tuza, Süleyman Oğuz, Targun Polat, Gökhan Çelik, İlker Babaoğlu, İbrahim Şahin, Burak Dağlı, Kamil Yücel, Ali Camgöz, Mehmet Orhan, Serkan Abaz, Hasan Çıray, Yusuf Sercan Poçan”

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.