Fatih Tekke: “Sonuç Bizi Üzdü”

Fatih Tekke: “Sonuç Bizi Üzdü”
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Konyaspor maçına ilişkin, göreve geldikleri andan itibaren duygusu en iyi maç olduğunu belirterek, “Sadece sonuç bizi üzdü. Oyuncularıma teşekkür ederim. 2 puan kaybettik. 3 puanın bizim olması gerekiyordu” dedi.

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında konuk ettikleri ve 2-2 berabere kaldıkları Tümosan Konyaspor maçına ilişkin, göreve geldikleri andan itibaren duygusu en iyi maç olduğunu belirterek, “Sadece sonuç bizi üzdü. Oyuncularıma teşekkür ederim. Taraftarımızdan özür dilerim 2 puan kaybettik. 3 puanın bizim olması gerekiyordu” dedi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, göreve geldiklerinden beri duygusu en iyi maç oynadıklarını belirterek, "Sadece sonuç bizi üzdü. Onun haricinde bir ilk yarı ki ön olan baskılara bir 10 - 15 dakika istediğimiz gibi olmadı. Ama diğerinde rakibin kalemize gönderdiği top sayısı çok az. Bizim çok denemelerimiz oldu. Üçüncü bölge problemlerimiz devam ediyor hala. Ama genel hatlarıyla oyuncularıma bu tip durumlar bu duyguyu göstermek fiziksel olarak duygusal çok önemliydi. 2 puan kayıp diyebiliriz fakat kazandığımız şeyler ilerleyen haftalarda kazanacağımız çok şeye mal olacak diye düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ederim. Taraftarımızdan özür dilerim 2 puan kaybettik. 3 puanın bizim olması gerekiyordu. Futbol böyle bir şey. En küçük hatayla cezalandırılıyorsunuz. Genel hatlarıyla bugün takımımdan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.