Fernando Santos: “İlk 25 Dakika Sahada Yoktuk”

Fernando Santos: “İlk 25 Dakika Sahada Yoktuk”
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “(Konyaspor maçı) İlk 25 dakika sahada yoktuk. Topu rakibimize verdik. Çok geride savunma yaptık. Topa da sahip olamadık. İkinci yarı bu durumu tamamen değiştirdik. Rakibi kalemize yaklaştırmadık” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, konuk ettikleri Konyaspor maçına ilişkin, “İlk 25 dakika sahada yoktuk dersem yeridir. Topu rakibimize verdik. Çok geride savunma yaptık. Topa da sahip olamadık. 25 dakikadan sonra topu daha iyi kullanmaya gayret ettik. Ancak yeterli değildi. İkinci yarı bu durumu tamamen değiştirdik. Topu daha iyi kullandık. Rakibi kalemize yaklaştırmadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu” dedi.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında evinde ağırladığı Tümosan Konyaspor karşısında 2-0 galip geldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “İlk 25 dakika sahada yoktuk dersem yeridir. Topu rakibimize verdik. Çok geride savunma yaptık. Topa da sahip olamadık. 25 dakikadan sonra topu daha iyi kullanmaya gayret ettik. Ancak yeterli değildi. İkinci yarı bu durumu tamamen değiştirdik. Topu daha iyi kullandık. Rakibi kalemize yaklaştırmadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. İkinci yarı gösterdiğimiz reaksiyon iyiydi. İlk yarıdaki 25 dakikanın bir daha tekrarlanmamasını istiyorum. Doğru yaptığımız şeyleri daha da geliştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Santos, Beşiktaş’ın rekabetçi ve yüksek şiddette bir oyun oynaması gerektiğine işaret ederek, “İçeride de dışarıda da Beşiktaş bu ilk 25 dakika gibi oynayamaz. Ben bunu kabul edemem. Bunu değiştirmeliyiz. Rekabetçi, yüksek şiddette bir oyun oynamalıyız. Agresif olmalıyız. Ligde her takım savaşıyor. Bizim de bunu yapmamız lazım. İkinci yarı daha çok öndeydik. Böyle olunca da topu biz kullandık ve iyi fırsatlar yakaladık. İkinci yarıdaki sıkıntımız da çok acele ettik. Aceleyle çok fazla top kaybettik. Bunu da düzeltmeliyiz. Beşiktaş kontra atak yapacak bir takım değil. Oyunu domine etmek zorundayız. Oyunu kontrol altına almalıyız. Çalışarak bu seviyeye geleceğimizi biliyorum. Bu hafta bazı oyuncuları dışarıda bırakmak zorunda kaldık. Kadroda olmayan oyuncular da daha çok çalışacak. Beraber çalışarak bunu en yüksek seviyeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Teknik adam Fernando Santos, “İlk 25 dakika kötü değildik, berbattık. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, destek verdiler. Ama her oyuncumuzu daha iyi performans göstermesi için desteklememiz lazım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.