Fernando Santos: “Kupa’da Yarı Finale Çıkmak Önemli”

Fernando Santos: “Kupa’da Yarı Finale Çıkmak Önemli”
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyapor’u 2-0 yenerek yarı finale kaldıkları maça ilişkin, “Yarı finale çıkmak önemli. Kupada sonuna kadar gitmek ve kupayı almak istiyoruz. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyapor’u 2-0 yenerek yarı finale kaldıkları maça ilişkin, “Yarı finale çıkmak önemli. Kupada sonuna kadar gitmek ve kupayı almak istiyoruz. Adil ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 2-0 mağlup ederek yarı finalde MKE Ankaragücü’nün rakibi oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, “Çok önemli bir galibiyet alıp kupada yarı finale yükseldik. Oyuncularımız bu maçın önemini biliyorlardı. Ona göre hazırlandılar. Yarı finale çıkmak önemli. Kupada sonuna kadar gitmek istiyoruz. Kupayı almak istiyoruz. MKE Ankaragücü maçı da bizim için zor olacak. Ancak gücümüzü biliyoruz. Kupanın ne kadar önemli olduğunu oyuncularımız farkında. Bugün iyiydik. Maçın son anlarında rakibe fırsat vermemiz kötü oldu. Bunu yapmamalıyız, gol atabilirdi rakip. Onun dışında her şey iyiydi. Adil ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bugün bu maçı düşünüyorum. Derbi maçını yarın düşüneceğiz. Derbi maçları da önemli. O maç da çok güzel bir maç olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.