Filip Damjanovic: “Son Aldığımız Galibiyetin Bir İvme Kazandırmasını Bekliyoruz”

Filip Damjanovic: “Son Aldığımız Galibiyetin Bir İvme Kazandırmasını Bekliyoruz”
Konyaspor’un stoperi Filip Damjanovic, Beşiktaş maçına ilişkin, “Tabii ki zor bir karşılaşma olacak. En son aldığımız galibiyetten sonra bizde bir ivme kazandırmasını bekliyoruz. Takım olarak Beşiktaş’a karşı kendimizi hazır hissediyoruz” dedi.

Konyaspor’un stoperi Filip Damjanovic, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek, “Tabii ki zor bir karşılaşma olacak. En son aldığımız galibiyetten sonra bizde bir ivme kazandırmasını bekliyoruz. Takım olarak Beşiktaş’a karşı kendimizi hazır hissediyoruz” dedi.

Filip Damjanovic, Konyaspor’un Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Tabii ki zor bir karşılaşma olacak. En son aldığımız (Ankaragücü) galibiyetten sonra bizde bir ivme kazandırmasını bekliyoruz. Takım olarak Beşiktaş’a karşı kendimizi hazır hissediyoruz. Son aldığımız galibiyetin bize bir ivme kazandırmasını bekliyoruz. Takım olarak kendimizi hazır hissediyoruz. Daha rahat bir ortam olmasını arzu ediyoruz. Çünkü son maçımızdan mutluluk ve galibiyetle ayrıldık.

Uğurcan ile uyumumuz saha içerisinde ve saha dışarısındaki iletişimimize dayanıyor. Burada kompakt bir ikililiği yakalamış durumdayız. Birbirimize adapte şekilde ilerliyoruz. Aslında saha dışarısındaki iletişimimiz saha içerisine de yansıdığını söyleyebilirim. Burada tamamen samimi duygular ve birlikte olan hazırlıklar yatıyor aslında” diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.