Gazi Oktay, “Konyaspor taraftarının karşısına çıktığımda çok heyecanlandım. Kalbim duracak zannettim. Bu güzel duyguları yaşatan taraftara çok teşekkür ediyorum”

Gazi Oktay, “Konyaspor taraftarının karşısına çıktığımda çok heyecanlandım. Kalbim duracak zannettim. Bu güzel duyguları yaşatan taraftara çok teşekkür ediyorum”
Konyaspor, geçtiğimiz günlerde Ankara’da trafikte saldırıya uğrayan Gazilerimizden Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve ailesini, Marsilya ile oynadığı maçta konuk etti. Konyaspor’un Marsilya maçında “Onur Konuğu” ettiği Gazi Oktay, “Hayatımda 2 defa heyecanlandım. Birincisi yemin törenimde; İkincisi ise Konyaspor taraftarının karşısına çıktığımda. Kalbim duracak zannettim. Bana bu güzel duyguları yaşatan Atiker Konyaspor Yönetim Kuruluna ve Konyaspor taraftarına çok çok teşekkür ediyorum”

Atiker Konyaspor, geçtiğimiz günlerde Ankara’da trafikte saldırıya uğrayan Gazilerimizden Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve ailesini, Marsilya ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5.maçında konuk etti.

Aynı saldırıda yaralanan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş ve ailesinin tedavisine devam edildiği için programa katılamadı. Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve ailesi için tahsis edilen özel ambulans ile Konya’ya geldi.

Devre arasında taraftarla buluştu

Marsilya maçını kendisine ve ailesine tahsis edilen locada seyreden gazi Oktay için mücadelenin devre arasında “milletimizin ve memleketimizin bekası için gösterdiği kahramanlık” için bir ödül töreni düzenlendi.

Stadyumu dolduran 20 bine yakın Konyaspor taraftarının alkışlarıyla saha içerisine inen Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay burada taraftarları selamladı. Gazi Oktay’a, Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz tarafından bir plaket ve adının yazılı olduğu 42 numaralı forma, kardeşi Gamze Oktay’a  yine adının yazılı olduğu 42 numaralı forma ve annesi Kadriye Oktay’a ise Konyaspor amblemli kahve fincan takımı hediye edildi.

Kırılan tekerlekli sandalye akülüsüyle yenilendi

Ayrıca Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay’ın uğradığı saldırıda kırılan tekerlekli sandalyesi Konyaspor Yönetim Kurulu tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye ile yenilendi.

“Kalbim duracak zannettim”

Taraftarların alkışlarına aynı şekilde karşılık vererek sahayı terk eden Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay duygularını “Hayatımda 2 defa heyecanlandım. Birincisi yemin törenimde; İkincisi ise Konyaspor taraftarının karşısına çıktığımda. Kalbim duracak zannettim. Bana bu güzel duyguları yaşatan Atiker Konyaspor Yönetim Kuruluna ve Konyaspor taraftarına çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve ailesi, daha sonra ambulansla kentten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.