Gaziantep Şokta!

Gaziantep Şokta!
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Buraya puan veya puanlar almak için gelmiştik. Maalesef anlam veremediğimiz çok saçma bir gol yedik” dedi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erdal Güneş, Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Konyaspor maçına ilişkin, “Buraya puan veya puanlar almak için gelmiştik. Maalesef anlam veremediğimiz çok saçma bir gol yedik” dedi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada ilk yarı istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını dile getiren Güneş, “Ama maalesef skoru bulamadık. Skor yapma konusunda zorlanıyoruz ki mevkisel olarak da orada sıkıntılarımız var. Ama ilk yarının özelinde gayet memnunduk. İkinci yarı daha disiplinle oynamak istiyorduk. Ama maalesef anlam veremediğimiz çok saçma bir gol yedik” ifadelerini kullandı.

Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak acilen puan almamız gerekiyor, acilen toparlanmamız gerekiyor. Önümüzde bir fırsat maçı var. Oyuncularımızla konuşup, tekrar ayağa kalkıp, artık başlamamız gerektiğini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.