Genç Voleybolcular Gelişim Kampında Buluştu

Genç Voleybolcular Gelişim Kampında Buluştu
Türkiye’nin Güçlü Altyapısı sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleybol branşında genç sporculara gelişim kampı düzenledi. Hatay, Osmaniye, Antep, Adana, Gümüşhane, Trabzon, Zonguldak, Kırşehir, Denizli ve Karaman olmak üzere 10 farklı şehirden 22 genç oyuncu 3 gün süren kampta yeteneklerini sergiledi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulubü, Türkiye’nin Güçlü Altyapısı sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında voleybol branşında genç sporculara yönelik gelişim kampı gerçekleştirdi.

Arif Bilge Spor Tesisleri ve Karatay Spor ve Kongre Merkezi salonlarında gerçekleşen kampta oyunculara çeşitli testler uygulandı. Hatay, Osmaniye, Antep, Adana, Gümüşhane, Trabzon, Zonguldak, Kırşehir, Denizli ve Karaman olmak üzere 10 farklı şehirden 22 genç oyuncu 3 gün süren kampta kendilerini ispatlamak için kıyasıya yarıştı.

Kampa Katılan Sporcular Konya'yı Yakından Tanıdı

Kulübün bünyesinde bulunan Spor Okulları havuzlarının yanı sıra Anadolu Yıldızları Ligi’nde antrenörlerin takibi sonucunda listeye dahil olan 2008-2009 doğumlu voleybolcular kampın sonunda Mevlana Müzesi, Konya Panorama Müzesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi gibi tarihi ve turistik mekanları ziyaret etti.

Sporculardan Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne Teşekkür

Gelişim kampına katılan başarılı genç isimler, Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yetkililerine ve antrenörlerine misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Her yıl gerçekleşen kamp sonucunda beğenilerek altyapıya dahil edilen sporcuların Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol A Takımı’na ve Türk voleyboluna kazandırılması hedefleniyor.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.