Gökhan Zan’dan Duygulandıran Konuşma

Gökhan Zan’dan Duygulandıran Konuşma
Gökhan Zan: "Keşke memleketime bir şey olmasaydı da böyle bir ödüle layık görülmeseydim"

Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, "Keşke memleketime bir şey olmasaydı da böyle bir ödüle layık görülmeseydim" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2022-23 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile birlikte TFF Özel Ödülü'ne layık görülen Hatayspor'un eski antrenörü Gökhan Zan, ödüle için teşekkür ederek, "Ancak keşke memleketime bir şey olmasaydı da böyle bir ödüle layık görülmeseydim. Ancak sosyal sorumluluk projelerine kıymet veren başta TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Ben Hatayspor özelinde başkanımıza Hatay ve Hatayspor'a yaptıkları yardımlardan dolayı, tüm yönetim kuruluna bir Hataylı olarak, Hatay'ın evladı olarak çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Volkan hocama da çok teşekkür ediyorum. Milli Takımdan arkadaşım, karşılıklı oynadık. Şu anda da Hatayspor'un başında. Yaptıklarından dolayı ve bir Hataylı gibi davrandığı için kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Volkan kardeşim. Sayın başkanım tekrardan çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel ve Gökhan Zan

TFF konuya ilişkin, “Futbol ailesinin doğal üyelerinden olan Volkan Demirel ve Gökhan Zan deprem gerçekleştikten sonra bölge aldıkları inisiyatif, ekosistemin harekete geçmesi ve yardım kampanyalarının doğru zamanda, doğru yere ulaşmasına yönelik gösterdikleri insanüstü çaba ile hatırlanmaktadırlar. Bu özellikleri ile kurul, kendilerine ödül verilmesini uygun bulmuştur” ifadelerine yer verdi.

En Centilmen Teknik Direktör: Volkan Demirel (Atakaş Hatayspor)

Gerek Atakaş Hatayspor'un deprem felaketi nedeni ile ligden çekilme kararını almadan önceki karşılaşmalarda takımın kart performansı, gerek maç önü-maç sonu toplantılarında rakip/hakem hakkında saygı çerçevesinde verdiği demeçler ile centilmen tavrını ortaya koyan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kurul tarafından "En Centilmen Teknik Direktör" olarak belirlendi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.