Gözler BATE Borısov’da

Gözler BATE Borısov’da
Konyaspor, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında oynayacağı BATE Borisov maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar önceki gün çift idman yaparken, dünü tek çalışmayla değerlendirdi. Bugün ise taktik antrenmanı var

Konyaspor, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında oynayacağı BATE Borisov maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü dinlenen ve pazar günü sabah sahada, akşam ise salonda yaptığı idmanla Borisov maçının hazırlıklarına yeniden başlayan yeşil-beyazlılar, dün gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Anadolu Kartalı bugün ise taktik idmanı yapacak. Temsilcimiz yarınki çalışmanın ardından da hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Perşembe günü saat 21.00’de oynanacak rövanş maçı öncesinde takımda moraller yerinde. İlk maçta kırmızı kart gören Uğurcan dışında eksik bulunmuyor.

İLK maçta BATE Borisov’u 3-0 mağlup ederek 3. Tur için büyük bir avantaj yakalayan yeşil-beyazlılar, bir üst turda daha zayıf bir rakiple eşleşecek. Anadolu Kartalı, 28 Temmuz Perşembe günü taraftarının önünde oynayacağı karşılaşmada rakibine iki farklı skorla yenilse dahi adını bir üst tura yazdıracak. Belarus ekibi karşısında büyük bir avantaj elde eden Konyaspor, 3. Tur’da Koper ya da Vaduz ile eşleşecek. İki takım da kalite olarak yeşil-beyazlı temsilcimizin çok gerisinde yer alıyor. Bu eşleşmede Liechtenstein ekibi Vaduz, Slovenya ekibi Koper'i deplasmanda 1-0 mağlup etmiş ve avantaj yakalamıştı.

3.TURDA ilk maç 4 Ağustos Perşembe günü deplasmanda, rövanş karşılaşması ise 11 Ağustos'ta MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Konyaspor, bu turu da geçmesi halinde Konferans Ligi gruplarına kalma adına play-off maçına çıkacak. Konyaspor’a bu turda daha güçlü bir takımın gelmesi bekleniyor. Avrupa’da hem maddi gelir, hem de prestij elde etmek isteyen yeşil-beyazlı ekipte tüm hesaplar gruplara kalmak üzerine belirlendi. Anadolu Kartalı, gruplara kalması halinde önemli bir gelirin sahibi olacak ve mali anlamda daha da rahatlayacak. Arabam.com Konyaspor, 3 elemeyi geçip Konferans Ligi'nde gruplara kalırsa katılım payı olarak 2,94 milyon euro kazanacak. Grupta bir galibiyet bedeli 500 bin, beraberlik ise 166 bin Euro olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.