Groenendijk: ‘Kazanmayı da Bir Şekilde Öğrenmemiz Gerekiyor’

Groenendijk: ‘Kazanmayı da Bir Şekilde Öğrenmemiz Gerekiyor’
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Konyaspor maçına ilişkin, “Ortada giden maçlarda tabii ki 1 puan sevindirici. Puana ihtiyacımız olan bir dönemde bununla yetinmek durumunda kaldık. Fakat bu ortadaki maçlarda kazanmayı da bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor” dedi.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Konyaspor maçına ilişkin, “Ortada giden maçlarda tabii ki 1 puan sevindirici. Puana ihtiyacımız olan bir dönemde bununla yetinmek durumunda kaldık. Fakat bu ortadaki maçlarda kazanmayı da bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor” dedi.

Konyaspor-Antalyaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Groenendijk, beraberliğin kendileri açısından iyi bir sonuç olduğunu belirterek, “İlk yarı çok çalıştık ve maalesef yine geçiş oyunundan yediğimiz bir golle geriye düştük. Bunun telafisini de ancak devre sonunda Bünyamin'in güzel ortası ve Wright'in güzel kafa golüyle eşitliği sağlayabildik. Bu sonuçla ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarı oyunu kazanabilecek pozisyonlara girdik ancak maç sonuna doğru özellikle son dakikalarda çok gereksiz rakibe fauller, kornerler ve frikikler oluşturduk. Saçma sapan fauller bizi tehlikeye attı. Yanılmıyorsam son dakikadaki pozisyonla maçı bile kaybedebilirdik. Ayrıca geçiş oyununda yakaladığımız geçiş hücum oyunundaki son paslar ve vuruşlar daha temiz, daha net, daha iyi olsa belki çok daha farklı bir şekilde bu maçtan galip de dönebilirdik” diye konuştu.

“Ortada Giden Maçlarda Tabii ki 1 Puan Sevindirici”

“Ortada giden maçlarda tabii ki 1 puan sevindirici” diyen Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk,  şöyle devam etti: “Puana ihtiyacımız olan bir dönemde bununla yetinmek durumunda kaldık. Fakat bu ortadaki maçlarda kazanmayı da bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Bitirmek için önümüzdeki cuma günü Alanyaspor derbi maçımız var evimizde. Galibiyet için daha sık çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.