Hakan Keleş: “Deplasman Kazanılan 1 Puan Artıdır”

Hakan Keleş: “Deplasman Kazanılan 1 Puan Artıdır”
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, berabere kaldıkları Alanyaspor maçına ilişkin, “Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Takım iki kez geriye düşmesine rağmen verdiği tepki önemliydi. Deplasmanda kazanılan 1 puanı artı olarak görüyoruz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, deplasmanda oynadıkları ve berabere kaldıkları Alanyaspor maçına ilişkin, “Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Takım iki kez geriye düşmesine rağmen verdiği tepki önemliydi. Buradan deplasmanda kazanılan 1 puanı artı olarak görüyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Tümosan Konyaspor deplasmanda oynadığı Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Alanyaspor karşısına kazanmak için çıktıklarını dile getirerek, karşılaşmanın dengeli bir maç olduğunu vurguladı.

Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen hafta kazandıktan sonra moralli bir şekilde Alanya’ya geldik. Burada kazanmak istedik. Oyun olarak iyi oynadık mı diyecek olursak, oyunun geneline baktığımızda maçı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de… Dengeli bir maç oldu. Bizim için deplasmanda alınan 1 puan iyi fakat galip gelerek çıkımızı devam ettirmek istiyorduk. İki kez geri düştükten sonra sahada verdiğimiz tepki güzeldi. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmadılar ve son düdüğe kadar desteklerini sürdürdüler."

"Şimdi önümüzde 20 gün içerisinde çok yoğun bir program var. Şu an ilk hedefimiz kupadaki maça hazırlanmak ve bir üst tura çıkmak" diyen Keleş, deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade ederek, “Galip gelip çıkışımızı devam ettirmek isterdik. Rakip kazanabilirdi ama bizde kazanabilirdik. Birer puanı paylaşmak bizim için iyi oldu. 20 gün içerisinde çok yoğun bir program var, onun biraz sıkıntılarını çekeceğiz gibi görünüyor. Sakat oyuncularımız var. Deplasmanda alınan bir puan bizim için iyi. Takım iki kez geriye düşmesine rağmen verdiği tepki önemliydi. Buradan deplasmanda kazanılan 1 puanı artı olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“Yavaş Yavaş Toparlanıyoruz”

Amaçlarının takımı bir an önce toparlayıp Lig’de üst sıralara çıkabilmek olduğunu anlatan Keleş, “Tek düşüncemiz bu. Elimizdeki oyuncuların verimini arttırmak, performansını yükseltmek. Şu anki düşüncemiz o. Zaten ödemelerle yapılıyor başkanımız geldiğinden beri, hep olumlu bir hava var. Kimsenin şüphesi olmasın, Konya büyük bir camia zaten. Bunun da üstesinden geleceğiz. Buraların takımı değiliz. Kötü bir periyot geçirdik ama yavaş yavaş toparlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Transferle ilgili şu anda gündemlerinin o olmadığına değinen teknik direktör Hakan kele, “Her oyuncu bizim için değerli. Bu durumdan onlarla birlikte çıkacağız. Kararımız transfer döneminde ortaya çıkacak. Muhammet Demir, ocak ayı denildi. Tam idmanlara katılması bir ayı bulabilir. Gökhan Töre de 3 hafta sonra sahalara dönecek” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.