Hakan Keleş: “Gerekli Dersleri Çıkaracağız”

Hakan Keleş: “Gerekli Dersleri Çıkaracağız”
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Sivasspor maçına ilişkin, çok üzgün ve kızgın olduğunu dile getirerek, gerekli dersleri çıkaracaklarını belirtti. Hakan Keleş, “Bazı oyuncuların performansları hiç beklediğim gibi değildi” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig’in 15. Haftasında evinde konuk ettikleri Sivasspor maçına ilişkin, çok üzgün ve kızgın olduğunu dile getirerek, gerekli dersleri çıkaracaklarını belirtti. Hakan Keleş, “Bazı oyuncuların performansları hiç beklediğim gibi değildi. İki haftadır iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyordum ama demek ki; bir şeyleri tam olarak yapamamışız Gerekli dersleri çıkaracağız gerekli takviyeleri yapacağız” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Konyaspor evinde Sivasspor’u ağırladı. Konya temsilcisi taraftarı önünde rakibi Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, şöyle konuştu: “Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Karşılaşmanın ilk yarısı çok kötüydü. İstediğimiz hiçbir şeyi yapamadık. Çıkarken top kayıpları, atakları sonlandıramama… Deplasmanda iyi oynayan bir takıma karşı çok pozisyon verdik. Bizim için çok sıkıntılı ilk yarı oldu. İkinci yarıda biraz daha önlemler alarak, daha iyi hücumlar yaparak baskı kurmak istedik. Zaman zaman bunda etkili olduk ama üretkenlik kısmında biraz problemler yaşadık. Çok üzgün ve kızgınım. Bazı oyuncuların performansları hiç beklediğim gibi değildi. İki haftadır iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyordum ama demek ki; bir şeyleri tam olarak yapamamışız. Fakat her zaman söylediğim gibi Konyaspor güçlü bir camia. Gerekli dersleri çıkaracağız gerekli takviyeleri yapacağız. Oyunumuzu düzeltmeye çalışacağız. Düzeltecek kapasitemiz olduğunu düşünüyorum. Önümüzde zorlu maçlar da var. İçerideki kaybı İnşallah dışarıda telafi ederiz. Taraftarımız takımımıza çok iyi destek verdiler. Onları da üzdüğümüz için ayrıca üzgünüz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.