Hakan Keleş: “Takviyelerle Daha İyi Duruma Geleceğiz”

Hakan Keleş: “Takviyelerle Daha İyi Duruma Geleceğiz”
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ligin uzun bir maraton olduğunu ve devre arası yapılacak takviyelerle daha iyi duruma geleceklerini ifade etti.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, ligin uzun bir maraton olduğunu ve devre arası yapılacak takviyelerle daha iyi duruma geleceklerini ifade etti. Alternatif oyuncuların performanslarında sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Hakan Keleş, "Burada aynı oyuncularla oynayınca tempomuz düşüyor. Kayserispor oyunu iyi kuran bir takım var, burada bazı problemler yaşadık" dedi. Sivasspor maçının kendilerini yıprattığını ifade eden Hakan Keleş, "Sivasspor maçı bizim için çok büyük darbe oldu. Onun sıkıntılarını çekiyoruz. O maçta galip gelseydik iyi olacaktı. Çünkü dışardan da puanlar getirdik. Hedeflerimizin doğrultusunda ilerleyecektik ancak Sivasspor maçı bize moral bozukluğu yaşattı” diye konuştu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu söyleyen Hakan Keleş, "Zaman zaman ilk yarı, zaman zaman ikinci yarıda iyi oyunlarımız var ama bunu genele yaymak önemli. İç saha performanslarını arttırmamız lazım. Lig uzun bir maraton, takviyelerle düzelteceğimizi düşünüyorum” dedi.

Keleş, takıma imza attığı günden bu yana birçok konuda önemli işler yaptıklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Benden önce Konyaspor’un oynadığı maçların verilerine baktık, tamamında rakipten daha az koşmuş. Geldiğimizde bunu tespit ettik. Sprintlerimizde problemler vardı. Kaybettiğimiz veya beraber kaldığımız maçların hepsinde rakipten daha fazla koşmuşuz. Geldiğimizden bu yana fiziksel olarak yükseliş var. Mücadele, top kaybı, topu geri kazanma süreleri. Bu noktalarda ligin en altındaydık ama bunları toparladık.”

Hakan Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçiş süreçleri var. Tahmin edersiniz ki benim getirdiğim bir oyuncu grubu değil bu. Oyuncu grubunu kendi oyunumuza motive etmeye çalışıyoruz. Top kazanamıyorduk, top kazanma verilerimizi yükselttik. İstatiksel olarak baya istediğimiz seviyeler geliyoruz. Moral ve motivasyon noktasında da önemli işlere yaptık. Bunlar zaman isteyen şeyler. Taraftarımızın istediği oyunu oynayacağımızdan şüpheleri olmasın”.

Konyaspor'un başında 8 lig maçına çıkan teknik patron Hakan Keleş; bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı ve toplam 9 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.