Hakan Keleş: “Verdiğimiz Mücadelenin Karşılığını Alamamak Üzücü”

Hakan Keleş: “Verdiğimiz Mücadelenin Karşılığını Alamamak Üzücü”
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçına ilişkin, “Üzüldüğüm nokta futbolcularımın verdiği mücadelenin karşılığını alamaması oldu” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, deplasmanda oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçına ilişkin, “Üzüldüğüm nokta futbolcularımın verdiği mücadelenin karşılığını alamaması oldu” dedi.

Trendyol Süper Lig 17. hafta maçında deplasmanda Yılport Samsunspor’la karşılaşan Tümosan Konyaspor penaltıdan bulduğu golle öne geçtiği maçta ikinci yarı penaltıdan yediği golle 1 puan aldı.

Konyaspor’un deplasmanda Samsunspor’la 1-1 berabere kaldığı maça ilişkin yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Hakan Keleş, maçın ardından düzenlenen basın toplantında değerlendirmelerde bulundu.

Kazanabilecekleri bir maçta berabere kaldıkları ve ucuz bir penaltı ile puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmek istiyorduk. İyi de hazırlandığımızı düşünüyorum. Fakat istediğimiz sonucu alamadık, Samsun’dan 1 puanla dönüyoruz. Samsunspor’un uzun toplarla etkili olacağını biliyorduk. İkinci topları biz alırsak bizim etkili olacağımızı biliyorduk. İlk yarı skoru arttırabilirdik. Devreye 1-0 önde girdik. İkinci yarı oyunumuzu devam ettirmek istiyorduk. Rakibimiz 5 dakika incelenen penaltı ile beraberliği yakaladı. Üzüldüğüm nokta futbolcularımın verdiği mücadelenin karşılığını alamaması oldu. Ucuz bir penaltı ile puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazanacak bir oyun oynadık ama maçı berabere bitirdik” ifadelerini kullandı.

“Böyle Ucuz Bir Penaltıyla Puan Kaybetmek Bizi Üzdü”

Hakan Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Samsun’un uzun toplarla etkili olacağını, ikinci topları kazanmanın önemli olduğunu oyuncularımızla konuştuk. Buradan ikinci topları kazanırsak, iyi çıkarsak pozisyonlar yakalayacağımızı ve burada etkili olacağımızı düşündük. İlk yarı istediğimiz bu şeyleri yerine getirdik. Golü de bulduk. Goller de bulabilirdik. Aynı oyunumuzu devam ettirip daha iyi çıkarsak oyunu koparabileceğimizi düşünüyorduk. Fakat 63. dakikada rakibimizin beklediği penaltı pozisyondan değil başka bir yerden bulma bir penaltı pozisyonuyla rakibimiz beraberliği yakaladı. Bunu biz geçen deplasmanda da yaşadık. Böyle ucuz bir penaltıyla puan kaybetmek bizi üzdü. Oyuncularım da çok üzgünler. Dediğim gibi oyunun genelinde istatistiklerde de üstündük. Çok iyi işler yapmasak da kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzde zorlu bir fikstür var. Ona hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Hakan Keleş, önlerinde zorlu bir Kayserispor maçı olduğunu hatırlatarak, devre arasına kadar kazanabilecekleri kadar puanları almak istediklerini dile getirerek, “Kayserispor maçına hazırlanacağız. Sonra transfer döneminde yapılacak transferlerle Konyaspor’un istediğimiz, hedeflediğimiz yere geleceğini düşünüyorum. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza da teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.