Hasreti Dindirelim!

Hasreti Dindirelim!
Konyaspor, 37. hafta maçında bugün Hatayspor’u konuk edecek. Mücadele 13.30’da başlayacak. Ligde 4 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Hatay virajını kayıpsız geçerek hem 3 puan özlemini sonlandırmak, hem de kalan haftalara rahat girmek istiyor

SÜPER Lig’de mücadele eden temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, 37. hafta maçında bugün sezonun flaş ekipleri arasında yer alan Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılığını Mehmet Kısal ve Bahtiyar Birinci yapacak. Konyaspor dün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligde oynadığı son 4 maçta galibiyet alamayan Anadolu Kartalı, sahasında Hatayspor virajını kayıpsız geçerek hem ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı almak, hem de kalan haftalara rahat bir konumda girmek istiyor.

 

DEPLASMANDA oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında özellikle savunmada basit hatalar yapan Konyaspor’da, Hatayspor mücadelesinin hazırlıkları savunma ve hücum ağırlıklı gerçekleştirilirken, yeşil-beyazlı takımın teknik patronu İlhan Palut, futbolcularını sık sık uyararak savunmadaki hataların tekrarlanmamasını istedi. Palut, Süper Lig’de kalan 6 maçlık dönemde bireysel hata yapılmaması noktasında daha dikkatli ve hassas olmaları gerektiğinin altını çizdi. Bugün oynanacak maç öncesinde 41 puanla on üçüncü sırada yer alan Konyaspor, taraftarına galibiyet hediye ederek, son 5 haftada korkulu rüya görmek istemiyor.

 

KONYASPOR’da sakatlıkları süren isimler dışında eksik bulunmazken, 6 futbolcu ise sarı kart sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlı futbolculardan Oğuz Kağan, Artem Kravets, Sokol Cikalleshi, Nejc Skubic, Amir ve Abdülkerim bugünkü maçta sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki çarşamba günü deplasmanda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Ayrıca konuk Hatayspor’da da sakatlığı bulunan Selim Ilgaz ve Soner Örnek ile kart cezalısı Mame Diouf, bugünkü maçta forma giyemeyecek. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Hatayspor, 2-1 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.