Hikmet Karaman: “Konyaspor Anadolu Takımı Olarak Çok Güzel Bir Model Teşkil Ediyor”

Hikmet Karaman: “Konyaspor Anadolu Takımı Olarak Çok Güzel Bir Model Teşkil Ediyor”
Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: “Konyaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Konyaspor Kulübü'nü de tebrik ediyorum, Aykut hocayı da. Anadolu takımı olarak çok güzel bir model teşkil ediyorlar. İnşallah bu modeli daha yukarı taşıyarak, diğer kulüplerimize de örnek olarak devam ettirirler”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Konyaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Konyaspor Kulübü'nü de tebrik ediyorum, Aykut hocayı da. Anadolu takımı olarak çok güzel bir model teşkil ediyorlar. İnşallah bu modeli daha yukarı taşıyarak, diğer kulüplerimize de örnek olarak devam ettirirler” dedi.

Süper Lig'in 23. hafta maçında Kayserispor, deplasmanda Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Konyaspor galibiyetinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Neden önemli? Lige ilk geldiğimizde ilk maçımız Kasımpaşa’ydı. Kasımpaşa lig ikincisi, biz ligde sondan ikinciydik. Bugünkü duruma baktığın zaman biz Kasımpaşa’nın önüne geçtik. 10 takımdan aşağısı inanılmaz bir mücadele veriyor. Asla şımarmıyoruz, bu bilincin içerisindeyiz. Ligin kalan haftalarında çok şey olabilir. Aynı disiplin, aynı çalışkanlık içerisinde devam edeceğiz” diye konuştu.

Konyaspor taraftarlarını tebrik eden Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konyaspor Kulübü'nü de tebrik ediyorum, Aykut hocayı da. Anadolu takımı olarak çok güzel bir model teşkil ediyorlar. İnşallah bu modeli daha yukarı taşıyarak, diğer kulüplerimize de örnek olarak devam ettirirler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.