Hilmi Kulluk: “Hedefimiz Avrupa Kupası Heyecanını Yeniden Yaşamak”

Hilmi Kulluk: “Hedefimiz Avrupa Kupası Heyecanını Yeniden Yaşamak”
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, takım olarak Süper Lig’de saha sonuçlarının herkesi mutlu ettiği bir dönem yaşadıklarını ifade ederek, “Hedefimiz Avrupa Kupası heyecanını yeniden yaşamak, yaşatmak” dedi.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, takım olarak Süper Lig’de saha sonuçlarının herkesi mutlu ettiği bir dönem yaşadıklarını belirterek, “Hedefimiz Avrupa Kupası heyecanını yeniden yaşamak, yaşatmak” diye konuştu.

Konyaspor Başkanı Kulluk, Türkiye Futbol Adamları Derneği Konya Şube Başkanı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Seyis ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kulluk, Konyaspor'un basın medyasında iyi ilişkiler içinde olduğunu, Konyaspor'un savunulur duruma geldiğini, TV yorumcularının artık Konyaspor'un hakkını verdiklerini, en son Fenerbahçe maçında Zuta’ya çift taban giren Skrtel’in kırmızı kart görmesi gerektiğini ancak kırmızı verilmediğini, Jahovic’e gösterilen kırmızı kartın ise ağır olduğunu dile getirdi.

Konyaspor tamında ortaya konan mücadele, futbol, istek, arzu hem yönetim hem de camianın beklentileri doğrultusunda geliştiğine işaret eden Başkan Kulluk, sezon sonunda herkesin yüzünü güldürecek bir başarı öyküsü yazacaklarına inandıklarını kaydetti.

Başkan Hilmi Kulluk, Kayserispor ve Göztepe maçlarının önemine değindiği ziyarette, Konyaspor taraftarından takımlarını destekleme çağrısında bulundu.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Konya Şube Başkanı Dursun Seyis de Konyaspor’a başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette, Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş, Kulüp Müdürü Bahri Bıçakçı, Türkiye Futbol Adamları Derneği Konya Şube As Başkanı Niyazi Horasan, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Dönmez ve Adnan Yağcı hazır bulundu.

Öte yandan Konyaspor’a bir başka ziyareti ise Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek gerçekleştirdi.   

Başkan Kulluk’a bir başka ziyaret ise Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Uyanık tarafından gerçekleştirildi.

Ziyaretlerin sonunda Başkan Kulluk, misafirlerine Konyaspor’un hediyelerini takdim etti.

(Mürsel Çetin/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.