Hilmi Kulluk: “Konyaspor A.Ş.’yi değerli bir şirket haline getirmek istiyoruz”

Hilmi Kulluk: “Konyaspor A.Ş.’yi değerli bir şirket haline getirmek istiyoruz”
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: “Hedefimiz A.Ş.’yi lig bitinceye kadar 15-18 trilyon arası ciro yaptırıp bunu değerli bir şirket haline getirmek istiyoruz”

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, “Hedefimiz A.Ş.’yi lig bitinceye kadar 15-18 trilyon arası ciro yaptırıp bunu değerli bir şirket haline getirmek istiyoruz” dedi.

Başkan Kulluk, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Kulluk, 2005 yılında Konyaspor A.Ş. kurulduğunu anımsatan Başkan Kulluk, “Ama 13 yıldır in aktif olarak duruyormuş. A.Ş.’nin üstünde eski bir otobüs vardı ve yaklaşık 20 bin liranın üzerinde borcu bulunuyordu. Bu araç 30 yıllıktı bunu hurdaya ayırarak borçtan kurtulduk. Dolayısıyla A.Ş.’nin borçlarını kapattık ve bu kuruluşu aktif hale geçirdik. Şu anda A.Ş. iki tane store mağazamızı işletiyor. Bu gelirler A.Ş.’ye kalacak ve bundan sonra Konyaspor’un tüm satın almaları A.Ş. üzerinden olacak. Hedefimiz A.Ş.’yi lig bitinceye kadar 15-18 trilyon arası ciro yaptırıp bunu değerli bir şirket haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

İleride bu şirket üzerinden reklamlar, loca satışları ve bazı kulüplerde olduğu gibi belki futbol tarafını da bağlayabileceklerine değinen Başkan Kulluk, “Ama bunu zamanla tartışarak yapıyoruz. Ben bilirim yaparım değil, doğrusu ne artısı eksisi ne bütün bunları detaylı olarak düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.