İbrahim Sehic: ‘Taraftarımızla 3 Puanı Kutlamak İstiyoruz’

İbrahim Sehic: ‘Taraftarımızla 3 Puanı Kutlamak İstiyoruz’
Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic: “4 harika gol attık. Sezonun geride kalan haftalar adına çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi bir takım karakteri sergiledik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam ederiz”

Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, “4 harika gol attık. Sezonun geride kalan haftalar adına çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi bir takım karakteri sergiledik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam ederiz” dedi.

Sehic, Fatih Karagümrük galibiyetini değerlendirdi. Bu maçta da iyi kurtarışlara imza atan Sehic, “Takımımız maça iyi başlamadı, ilk dakikalarda oyuna adapteye olmaya çalışan bir görüntü verdik. Sonrasında ise 4 harika gol attık. Sezonun geride kalan haftalar adına çok önemli bir galibiyet aldık. Çok iyi bir takım karakteri sergiledik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Süper Lig’de her maç çok zor, Antalyaspor’un iyi oyuncuları var. Bu maça da iyi hazırlanacağız. Evimizde oynuyoruz, ümit ediyorum taraftarlarımız bizi desteklemeye gelecekler. Şu an ikinci sıradayız, taraftarımız da Antalyaspor maçına gelirse, onlarla birlikte 3 puanı kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.