İlhan Palut: ‘Bir Rekor Peşinde Değiliz Kazanmak Odaklıyız’

İlhan Palut: ‘Bir Rekor Peşinde Değiliz Kazanmak Odaklıyız’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Ne bir rekor peşindeyiz, ne de Gaziantep’i deplasmanda yenemedik bunu bitirme peşinde değiliz. Ama ortada bir 3 puan var ve tabii ki bunu almak istiyoruz. Oyuncularımı bunun dışında herhangi bir baskıya sokmadan oraya sadece iyi bir sonuç odaklı, inşallah kazanma odaklı gideceğiz” dedi.

Konyaspor’un teknik patronu İlhan Palut ligde her maçın zor olduğunu belirterek, “Gaziantep maçı da zorlu geçecek. Takım olarak formda olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu çıkışımızı ve iyi gidişimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz” diye konuştu

Konyaspor, Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligde her maçın zor olduğunu söyledi.

Gaziantep FK maçının da zor müsabakalardan olduğuna işaret eden Palut şöyle konuştu. “Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım olarak formda olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu çıkışımızı ve iyi gidişimizi bu maçta da sürdürmek istiyoruz. İyi bir mücadele vermek istiyoruz. Son maçtaki eksiklerimizi minimize etmek istiyoruz. Bizim şu anda Gaziantep FK maçına ortadaki bir 3 puandan başka bir anlam yüklediğimiz yok. Ne bir rekor peşindeyiz, ne de Gaziantep’i deplasmanda yenemedik bunu bitirme peşinde değiliz. Ama ortada bir 3 puan var ve tabii ki bunu almak istiyoruz. Oyuncularımı bunun dışında herhangi bir baskıya sokmadan oraya sadece iyi bir sonuç odaklı, inşallah kazanma odaklı gideceğiz”.

 

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.