İlhan Palut: ‘Bu Maç Sadece 3 Puan Kaybı’

İlhan Palut: ‘Bu Maç Sadece 3 Puan Kaybı’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut: “Şu anda bize düşen bu maçı sadece üç puan kayıp olarak burada sonlandırmak, önümüzdeki maçlar için bu oyunun, skorun negatif etkisiyle hazırlanmamak, buradan çabuk sıyrılmak. Çünkü ligdeki konumumuz belli. Belli bir puan kaybı olabilir ama bir istikrarı sağlamakta devamlılığı yakalamalıyız”

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda karşılaştıkları ve 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor mücadelesine ilişkin, “Şu anda bize düşen bu maçı sadece üç puan kayıp olarak burada sonlandırmak, önümüzdeki maçlar için bu oyunun, skorun negatif etkisiyle hazırlanmamak, buradan çabuk sıyrılmak. Çünkü ligdeki konumumuz belli. Belli bir puan kaybı olabilir ama bir istikrarı sağlamakta devamlılığı yakalamalıyız” dedi.  

Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası maça ilişkin, kaybedilen üç puan için üzgün olduklarını dile getiren tecrübeli teknik adam İlhan Palut, maç gelirken farklı düşüncelerinin olduğunu belirtti. Rakiple puan farkını kapatabilmek ya da en azından aynı sevide tutabilmek için geldikleri maçtan mağlup ayrıldıklarını ifade eden Palut, “Mücadelede ilk yarı asla biz istediğimiz oyunu oynayamadık. Trabzonspor'un özellikle korner üzerinde yaptığı direkt geçişler, oradaki düşen topları almakta zorlandık ve boyumuz uzun toplardan dolayı uzadı. Bu da dikme yakalamamızı engelledi ama ikinci yarı daha iyi oynadık, daha organizeydik ve daha çok atak geliştirdik ama rakip oyuncuların çok güçlü kalmasından dolayı bir gol daha yedik. Yine de oyuncularım denemeye devam etti aslında güzel bir dakikada golü bulduk 2-1 adına. Ondan sonraki süreçte de çabalarımız oldu ama bir şekilde maçı beraberliğe getiremedik. Özellikle ikinci yarı oyuncularım iyi reaksiyon verdiler. Şu anda bize düşen bu maçı sadece üç puan kayıp olarak burada sonlandırmak, önümüzdeki maçlar için bu oyunun, skorun negatif etkisiyle hazırlanmamak, buradan çabuk sıyrılmak. Çünkü ligdeki konumumuz belli. Belli bir puan kaybı olabilir ama bir istikrarı sağlamakta devamlılığı yakalamalıyız. Biz kırılmamalıyız 3 puan kaybettik ama takım içi kırılma yaşamamalıyız. Onun için yarın itibariyle toplanacağız, tabii ki üzüleceğiz ama hemen cuma günkü Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.