İlhan Palut: ‘Bu Oyun Karakteriyle Gurur Duyarım’

İlhan Palut: ‘Bu Oyun Karakteriyle Gurur Duyarım’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda karşılaştıkları Fatih Karagümrük maçına ilişkin, “Maçın geneline baktığımız zaman oyunu çok net domine eden, 3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Çabanın karşılığında kazanmak isterdik bu oyun karakteri sonucu kaybetsek de ben oyuncularımla gurur duyarım” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takım olarak Süper Lig’in 18. hafta maçında deplasmanda karşılaştıkları Fatih Karagümrük maçına ilişkin, “Maçın geneline baktığımız zaman oyunu çok net domine eden, 3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Çabanın karşılığında kazanmak isterdik bu oyun karakteri sonucu kaybetsek de ben oyuncularımla gurur duyarım” dedi.

İlhan Palut, 3-3 berabere biten Fatih Karagümrük – Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada iki kez geriye düşmelerine rağmen iyi bir performans sergilediklerin kaydetti.

“İzleyiciler için iyi futbol vaat eden bir maçtı” diyen tecrübeli teknik adam Palut, şöyle devam etti: “Karagümrük'ün son haftalarda artan form durumları özellikle ofansif etkinlikleri hem de bizim her zaman pozitif futbol oynamaya çalışan takım olmamız. Çok iyi zemin ve iklim. Bu vaatler, maça direkt yansıdı. Her ne kadar 2-0'dan çevirmişiz mağlup duruma düşmüşüz son saniyede 3-3'ü yakalamış olsak da geneline baktığımız zaman oyunu çok net domine eden, 3 gole rağmen rakibe pozisyon vermeyen bir Konyaspor vardı. Çabanın karşılığında kazanmak isterdik bu oyun karakteri sonucu kaybetsek de ben oyuncularımla gurur duyarım. Performans ve pes etmeme adına teşekkür ediyorum.”

Bir süredir kazanamadıklarını dile getiren İlhan Palut, “Kazanmaya ihtiyacımız var. Daha iyisini yapabiliriz. Salı günü itibariyle hazırlıklarımıza başlayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.