İlhan Palut: “Daha İyi Olmalıydık Ancak 3 Puan İçin Çok Mutluyum”

İlhan Palut: “Daha İyi Olmalıydık Ancak 3 Puan İçin Çok Mutluyum”
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, evinde ağırladıkları ve 3-0 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçına ilişkin, “Takım savunması anlamında Rizespor’a çok fazla şans verdik. Belki bu maçta futbol şansı yanımızdaydı ve gol yemedik. Oyun olarak eski standardımıza dönmemiz lazım. Daha iyi olmalıydık ancak 3 puan için çok mutluyum” dedi.

Tecrübeli teknik adam Palut, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Rizespor hem oyuncu potansiyeli olarak hem de son haftalardaki form durumu olarak iyi bir takım. Yükselişte olan bir takım ve bizi zor bir maç bekliyordu. Çok erken golü bulduk, henüz ilk dakikada gol geldi. Golden sonra ise ilk yarıda istediğimiz tempoyu bir türlü yakalayamadık. Golden sonra Rizespor’un daha agresif bir karşılığı vardı. Tempo yapamamızın nedeni erken gol ya da rakibin bu agresifliği olabilir. İstediğimiz düzeyde bir ilk yarı yaşamadık açıkçası. İkinci devrenin ilk 10 dakikası da bu şekilde devam etti. Ancak son yarım saat itibariyle oyuna hakim olan, sahada istediklerini yapan bir Konyaspor vardı” diye konuştu.

Palut, şöyle devam etti: “Genel olarak hücumsal anlamda yeterli girişimlerde bulunduk, kendi stardartlarımızdaydık ama takım savunması anlamında Rizespor’a çok fazla şans verdik. Belki bu maçta futbol şansı yanımızdaydı ve gol yemedik. Oyun olarak eski standardımıza dönmemiz lazım. Daha iyi olmalıydık ancak 3 puan için çok mutluyum. Rizespor’u da tebrik ediyorum, etkili oyun sergilediler. Galibiyet serisi güzel, puanlar almak çok güzel. İlerisi haftalar için bize özgüven veriyor. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.