İlhan Palut: ‘Deprem Sonrası Lig Ayrı Bir Hal Aldı’

İlhan Palut: ‘Deprem Sonrası Lig Ayrı Bir Hal Aldı’
Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü İlhan Palut, Konyaspor’daki ayrılık sürecini açıkladı.

Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü İlhan Palut, “Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra deprem hadisesi yaşadık maalesef” dedi.

Palut, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ondan önce bir teklif almıştım ama o günlerde kendimi çok yorgun hissediyordum. Daha sonra deprem sonrasına baktığımız zaman ise lig ayrı bir hal aldı. Zaten normal BAY haftası, sonra deprem boşlukları derken ligin ritmi aslında biraz bozuldu. Bende kendimi şöyle motive ettim; ‘Gelecek sene yeniden başlayan lig içerisinde pozisyon almak istiyorum, çalışmak istiyorum’ diyerek plan yaptım kendim ve ekibim adına. Rizespor yönetimi bu sezon çok iyi bir takım kurmak istediklerini, başarılı olmak istediklerini özel yarışmacı takım olmak istediklerini bana ilettiler. Aslında benimde kendi plan ve hedeflerime baktığımız zaman ortada tamamen bir örtüşme söz konusuydu. Kısa sürede Rizespor'da görev almaya karar verdim, böyle gelişti."

Çaykur Rizespor geçen ay, teknik direktör İlhan Palut ile 2023-2024 sezonu için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

“Yine Önceliğimiz Bir ve Beraber Olmak”

İmza Töreninde Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, teknik direktör İlhan Palut’un göreve gelmesi ile ilgili yaptığı konuşmada “Mutlu bir şampiyonluğun ardından, yine güzel bir günde beraberiz. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, kariyeriyle, duruşuyla ve kişiliğiyle çok beğendiğimiz İlhan hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Geçen yıl olduğu gibi yine önceliğimiz bir ve beraber olma ve aile olma vurgusu üzerinden gideceğiz. Biz bir oldukça daha güzel başarılar yaşayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

“Burada Olduğum İçin Mutluyum”

Yeni teknik direktörümüz İlhan Palut ise imza töreninde yaptığı konuşmada; “Başkanımıza güzel sözleri için teşekkür ederim. Geçen seneki şampiyonluk hayırlı olsun. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Hedeflerimizin örtüştüğü bir camia. Burada olduğum için mutluyum. Rize, taraftarlarıyla futbola tutkun bir şehir. Bu şehir, yönetim ve tüm camianın dinamikleriyle harekete geçecek ve bir aile olarak burada hep beraber güzel günler yaşayacağız. Rizespor’u, bu ligin özel takımı yapmaya çalışacağız. Herkese, Rizespor çok iyi bir takım ve çok iyi mücadele ediyor dedirteceğiz. Tüm spor kamuoyunun beğenisini kazanmaya çalışacağız. İnşallah güzel günler yaşayacağız” demişti.

"Güven Ağır Bir Yük"

İsminin gündeme gelmesinden itibaren şehirde şahsına oluşan ilgiye, teveccühe ve güvene teşekkür ettiğini belirten Palut, şu ifadelere yer vermişti: "Güven ağır bir yük, karşılığını vermeniz gereken bir duygu. Tüm enerjimizi ve bilgi birikimimizi Rizespor’un başarısı için yönlendirip bu ilgiye karşılık vermeye çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.