İlhan Palut: “En Uygun Oyuncu Yapısını ve Disiplini Sahaya Yansıtacağız”

İlhan Palut: “En Uygun Oyuncu Yapısını ve Disiplini Sahaya Yansıtacağız”
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Şu anda elimizdeki değerli oyuncu grubuna en uygun hangi oyun yapısı oturacaksa bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve onu sahaya disiplinle yansıtmaya çalışacağız” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Şu anda elimizde değerli bir oyuncu grubu var. Tabiki bazı mevkilerde seçenek fazlalığımız var. Bazı mevkilerde bir tık üst düzey oyuncular olabilir miydi? Olabilirdi. Evet. Ama şu an içinde bulunduğumuz maç fikstürü bu durumu düşünmemizi hiç doğru bir hale getirmiyor. Bu oyuncu grubuna en uygun hangi oyun yapısı oturacaksa bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve onu sahaya disiplinle yansıtmaya çalışacağız” dedi.

Tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Teknik Direktörlükte benim bir oyun düşüncem var ve sadece bunu oynarım diye bir düşünceye sahip değilim. Şu anda elimizde değerli bir oyuncu grubu var. Tabiki bazı mevkilerde seçenek fazlalığımız var. Bazı mevkilerde bir tık üst düzey oyuncular olabilir miydi? Olabilirdi. Evet. Ama şu an içinde bulunduğumuz maç fikstürü bu durumu düşünmemizi hiç doğru bir hale getirmiyor. Bu oyuncu grubuna en uygun hangi oyun yapısı oturacaksa bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve onu sahaya disiplinle yansıtmaya çalışacağız. Beşiktaş kupa ve Denizlispor lig maçlarını daha çok oyuncularla bire bir görüşmeler ve teorik isteklerim anlamında ilerleyebileceğiz. Ama ondan sonraki süreçte saha içerisindeki isteklerimin ayrıntılarını oyuncularımla çalışma fırsatı bulacağım. Ve bunu sahada görebileceğimi düşünüyorum. İnşallah sonuçlarda iyi olur. Ama bir şablon olacak. Ama umarım sonuçları da istediğimi şekilde alırız” diye konuştu.

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.