İlhan Palut: ‘Hepimiz Şok Olduk!’

İlhan Palut: ‘Hepimiz Şok Olduk!’
Konyaspor’un beklenmedik bir şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör İlhan Palut: “Bir kan değişikliğinin iyi olacağını düşünüyoruz' deyip teşekkür ettiler bana. Açıkçası hiç beklemiyordum. Daha iyi sonuçlar bekliyorduk ama olayın buraya geleceğini hiç beklemiyorduk. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Hepimiz şok olduk”

Konyaspor’un beklenmedik bir şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör İlhan Palut, “Bir kan değişikliğinin iyi olacağını düşünüyoruz' deyip teşekkür ettiler bana. Açıkçası hiç beklemiyordum. Daha iyi sonuçlar bekliyorduk ama olayın buraya geleceğini hiç beklemiyorduk. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Hepimiz şok olduk” dedi.

Ligde 7. sırada yer alan Konyaspor'da yönetim kan değişikliğini gerekçe göstererek, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırma kararı almıştı. Palut'un sözleşmesi karşılıklı görüşme sonunda feshedilmişti.

Konyaspor Kulübü yönetimi, 9 Şubat 2021 tarihinde göreve getirdiği teknik direktör İlhan Palut ile dün yollarını ayırdı.

İlhan Palut, gazetecilere, fesih belgesini aldıktan sonra açıklama yapacağını belirterek, kendisine dün öğle saatlerinde durumun bildirildiğini dile getirdi. Palut, “Bir kan değişikliğinin iyi olacağını düşünüyoruz' deyip teşekkür ettiler bana. Sadece bu, başka da bir şey olmadı. Açıkçası hiç beklemiyordum. Daha iyi sonuçlar bekliyorduk ama olayın buraya geleceğini hiç beklemiyorduk. Öncesinde böyle bir şey yoktu. Hepimiz şok olduk. Ama Konyaspor için hayırlısı olsun. Bununla ilgili ayrıca bir açıklama yapacağım. Çünkü fesih belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapacağım” şeklinde konuştu.

9 Şubat 2021 tarihinde İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından Konyaspor'da göreve başlayan İlhan Palut, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 81 resmi maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 yenilgi aldı.

Geçen sezon ligi 3'üncü sırada bitiren Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.