İlhan Palut: ‘İnşallah Sahadan Güzel Sonuçla Ayrılan Takım Biz Oluruz’

İlhan Palut: ‘İnşallah Sahadan Güzel Sonuçla Ayrılan Takım Biz Oluruz’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacakları BATE Borisov maçına ilişkin, “İnşallah sahadan güzel bir sonuçla bir üst tura çıkarak ayrılan takım biz oluruz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında karşılaşacakları BATE Borisov maçına ilişkin, “İnşallah sahadan güzel sonuçla bir üst tura çıkarak ayrılan takım biz oluruz” dedi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın BATE Borisov ile karşılaşacak Konyaspor, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan İlhan Palut, ilk maçtan güzel bir sonuçla ayrıldıklarını ve sahada iyi bir futbol olduğunu anımsattı.

Yarın kayda değer bir avantajla ikinci maça çıkacaklarını söyleyen Palut, “Tabii ki klasik ama gerçek, futbol bütün sonuçlara açık bir oyun. Bunu defalarca görmüşüzdür. Bize düşen bu maç için de son derece ciddi olmak, rakibe saygı duymaya devam etmek ve 3-0’ın avantajını unutarak yine sahadan güzel bir sonuçla ayrılmanın mücadelesini vermek. Bu noktada hafta boyunca hazırlıklarımızı sürdürdük. Bugün de son antrenmanla tamamlayacağız ve maç saatini beklemeye başlayacağız. İnşallah yarın sahadan güzel bir sonuçla bir üst tura çıkarak ayrılan takım biz oluruz” diye konuştu.

“Belli Oranda Rotasyon Yapacağız”

Yarınki maçta belli oranda rotasyon yapacağını kaydeden Palut, “Ama bunu tura çok yakın hissettiğimiz için değil, bu yoğun sezonda bütün futbolcularımı efektif bir şekilde kullanma adına yapacağım. Evet farklı isimler göreceğiz ama onlardan da aynı performansı bekleyerek bu hamleyi yapacağım. Aslında kadro istikrarını seven bir teknik adamım ama öyle bir sezon yaşayacağız ki ve sezonun girişi de öyle bir tempoda olacak ki kadromdaki tüm oyuncularımdan optimum düzeyde faydalanmam gerekecek. Onun için yarın tümden değil ama belli oranda rotasyon yapacağız. Turu garanti gördüğüm için değil, her oyuncuma güvendiğim için ve onlardan yararlanmak durumunda olduğum için” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

(Yeni Meram)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.