İlhan Palut: ‘Lehimize Çevirebileceğimiz Bir Maçtı’

İlhan Palut: ‘Lehimize Çevirebileceğimiz Bir Maçtı’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig’in 12.haftasında konuk ettikleri ve berabere kaldıkları Kasımpaşa maçına ilişkin, “Lehimize çevirebileceğimiz bir maçtı. Bunu bir futbol enerjisine çevirmemiz gerekiyor. Saha kenarı gerginlikleri, başta ben, ekibim ve oyuncularıma hiçbir fayda getirmeyecek. Bu konuda da biraz daha dikkat etmemiz gerekli” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig’in 12.haftasında konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldıkları Kasımpaşa maçına ilişkin, “Lehimize çevirebileceğimiz bir maçtı. Bunu bir futbol enerjisine çevirmemiz gerekiyor. Saha kenarı gerginlikleri, başta ben, ekibim ve oyuncularıma hiçbir fayda getirmeyecek. Bu konuda da biraz daha dikkat etmemiz gerekli” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, mücadelenin genelinde hakim oynadıklarını ancak talihsiz bir gol yediklerini dile getirdi.

Bir süredir kazanamadıklarını anımsatan İlhan Palut, "Bugün hem negatif seriyi bitirmek hem de üç puan alıp yukarı gruba yaklaşmak ve onlardan kopmamak adına kazanmak istiyorduk" diye konuştu.

Palut, takımının maçın genelinde oyuna daha hakim olduğunu belirtti.

Futbolun hatalar oyunu olduğuna değinen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, şunları kaydetti: "Beklenmedik bir aksiyonla golü yedik. Ondan sonraki dakikalarda oyuncularım oyunu kurtarmak için efor sarf etti. Bu efor bize sadece bir gol getirdi ve beraberlikle ayrıldık. Çalışmalarımızı sürdürüp tekrar üç puanlar kazanmaya ve üst sıralarda yer almaya çalışacağız."

Maçın son dakikalarında sahada yaşanan gerginliğe de değinen Palut, şu ifadelere yer verdi:

"Sakin olmamız gerekiyor. Bunlar futbol içinde var ve sahada kalacak durumlar. Lehimize çevirebileceğimiz bir maçtı. Bunu bir futbol enerjisine çevirmemiz gerekiyor. Saha kenarı gerginlikleri, başta ben, ekibim ve oyuncularıma hiçbir fayda getirmeyecek. Bu konuda da biraz daha dikkat etmemiz gerekli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.