İlhan Palut: ‘Ligdeki Yarışımıza Devam Ediyoruz”

İlhan Palut: ‘Ligdeki Yarışımıza Devam Ediyoruz”
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda karşılaştıkları ve ilk 15 dakika içinde 2-0 yenik düştükleri maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldıkları Kayserispor maçına ilişkin, “Buradan çok değerli bir 3 puanla evimize dönüyoruz. Ligdeki yarışımıza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Fakat 2-0'dan 3-2'ye dönmenin çok büyük bir önemi var, tabi ki büyük karakter istiyor” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29.hafta maçında deplasmanda karşılaştıkları ve ilk 15 dakika içinde 2-0 yenik düştükleri maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldıkları Kayserispor maçına ilişkin, “Buradan çok değerli bir 3 puanla evimize dönüyoruz. Ligdeki yarışımıza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Fakat 2-0'dan 3-2'ye dönmenin çok büyük bir önemi var, tabi ki büyük karakter istiyor” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, maçın ardından yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Palut, şöyle konuştu: “Ligin boyu artık çok kısaldı. Artık her maç çok değerli. Çünkü her takımın nihai hedefi ortaya çıktı ve herkes tüm enerjisini bu hedef için harcıyor. Bu maçta onlardan biriydi. Aslında ben iyi hazırlandığımızı düşünüyordum ancak maçın başlamasıyla beraber beklediğimizin tam tersi bir durum gelişti. 14 dakikada 2 gol yememizin yanında ilk 45 dakikada gösterdiğimiz performans son derece kötüydü. Her yönden kötüydü hiçbir şekilde rakibimize karşılık veremedik. Fakat bu periyotta attığımız penaltı golü bizi en azından mental açıdan ikinci yarıya daha sağlıklı bir şekilde taşıdı.  İkinci yarıda döndüğümüz zaman birinci düdükten maç bitene kadar, istediklerini yapan, oyuna son derece hakim, goller bulan, daha fazla goller atabilecek bir Konyaspor takımı vardı. Ve sonuçta buradan çok değerli bir 3 puanla evimize dönüyoruz. Ligdeki yarışımıza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Fakat 2-0'dan 3-2'ye dönmenin çok büyük bir önemi var, tabi ki büyük karakter istiyor. Ama neden oyun 2-0’a geldi, neden ilk yarı bu kadar kötü oynadık… Bunun da değerlendirmesini oyuncularımızla beraber mutlaka yapacağız.”

Konyaspor Kayserispor galibiyetiyle Süper Lig’de hem liderle farkın açılmasına engel oldu hem de ikincilik koltuğunu perçinledi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.