İlhan Palut: ‘Tehlikeli Bir Rakip Olan Gaziantep Mücadelesini Kazandık’

İlhan Palut: ‘Tehlikeli Bir Rakip Olan Gaziantep Mücadelesini Kazandık’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Gaziantep FK potansiyelli, sahada her an skoru değiştirebilecek oyuncuları olan tehlikeli bir rakipti. Maçın başıyla oyunun kontrolünü elimize aldık. Genel anlamda takımın oyunundan, mücadelesinden, ciddiyetinden, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası verdiği reaksiyondan bugün memnunum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında konuk ettikleri ve 4-1 galip geldikleri Gaziantep FK maçına ilişkin, "Gaziantep FK potansiyelli, sahada her an skoru değiştirebilecek oyuncuları olan tehlikeli bir rakipti. Maçın başıyla oyunun kontrolünü elimize aldık. Genel anlamda takımın oyunundan, mücadelesinden, ciddiyetinden, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası verdiği reaksiyondan bugün memnunum” dedi.

Tecrübeli Teknik adam İlhan Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta Çaykur Rizespor'a yenilerek hayal kırıklığına uğradıklarını ve ikincilik yarışında avantajı Fenerbahçe'ye kaptırdıklarını dile getiren Palut, Çaykur Rizespor maçıyla kırılma sonrası Gaziantep FK maçının büyük önem kazandığını söyledi.

 "Rize’de hem 3 puan kaybettik hem de ikincilik yarışındaki avantajımızı rakibimize verdik. Onun ertesinde bir kırılma yaşamama adına, diğer maçlardan önce de gereksiz bir strese girmeme adına Gaziantep maçı son derece önemliydi. Gaziantep FK potansiyelli, sahada her an skoru değiştirebilecek oyuncuları olan tehlikeli bir rakipti” diyen Palut, şöyle devam etti: “Maçın başıyla oyunun kontrolünü elimize aldık. İyi bir dakikada da golü bulduk. Ondan sonra kırmızı kart ve ikinci gol, işleri bizim adımıza biraz daha kolaylaştırdı. İkinci yarıda pozisyonlarımız var. İki gol bulduk. Genel anlamda takımın oyunundan, mücadelesinden, ciddiyetinden, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası verdiği reaksiyondan bugün memnunum. Tabii ki negatif yönlerimiz de vardı, 10 kişilik rakibe karşı pozisyon verdik. Artı üstüne bir de gol yedik. Bugünden de negatif anlamda çıkar adımlarımız bunlar oldu. Devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.