İlhan Palut: “Yeni Bir Çıkışın Peşinde Olacağız”

İlhan Palut: “Yeni Bir Çıkışın Peşinde Olacağız”
Konyaspor’un yeni teknik direktörü İlhan Palut: “Oyuncularımızla beraber yeni bir çıkışın peşinde olacağız”

Konyaspor’un yeni teknik direktörü İlhan Palut, “Oyuncularımızla beraber yeni bir çıkışın peşinde olacağız” dedi.

Tecrübeli teknik direktör İlhan Palut, Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör İlhan Palut, "Konyaspor yıllardır Süper Lig’de mücadele eden, bir istikrarı olan ve herkesin de bildiği üzere yakın geçmişte özellikle Aykut Kocaman hocanın döneminde çok büyük başarılara imza atmış bir camia. 15 aydır Göztepe ile çalıştığım için Süper Lig’deki tüm takımlarla alakalı bilgi sahibiyim. Konyaspor takımı sezona kabul edilebilir bir başlangıç yapsa da bilindiği gibi son haftalarda istenilen sonuçlar gelmedi. Bu sezon benimde Göztepe’de başıma geldiği gibi ülkemizde teknik direktör değişimleri olabiliyor. Bu ülkemizde biraz daha fazla. İnşallah her takım bir istikrara kavuşur. Bizde Konyaspor’da bunu istiyoruz. Yaşadığım ara dönemde 4 takımdan resmi teklifler aldım. Ama motive olamadım. İstediğim ortamın doğmayacağını hissettim. Tabiki de bu önceden bilinen bir şey değil. Ama insan takımlarla ve bulundukları konumlarla alakalı kendi değerlendirmesini yapıyor.   Konyaspor’dan teklif geldiği zaman bunun beni heyecanlandıran bir birliktelik olacağını düşündüm.  Konyaspor her ne kadar son dönemde istediği sonuçları alamasa da bunu çalışarak gerek takımın moral motivasyonunu gerek kendine olan inancını ve güvenini, ayrıca giden hocamızın saha içerisinde yaptığı birçok çalışmanın üzerine bizde katabileceklerimizi ekleyerek oyuncularımızla beraber yeni bir çıkışın peşinde olacağız” diye konuştu.

“ŞU AN KONSANTRASYONUMUZ SADECE BEŞİKTAŞ MAÇI ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI”

Takımımıza gelmeden önce maçları izlediği için takım ve oyuncu grubuyla ilgili bir fikir sahibi olduğunu dile getiren Teknik Direktör İlhan Palut, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ama bunu şu an için değerlendirme zamanımız oldu mu? Hayır. Maalesef olmuyor. 3 güne bir maç oynayacağımız için.  Ama buna da zaman bulacağız. Hemen geldikten sonra işte yarın Beşiktaş'la kupa maçı oynayacağız. Ardından dinlemeden, dinlenmeyi boş ver tüm takımla beraber istediğimiz antrenmanları yapamadan yine çok önemli Denizlispor mücadelesine çıkacağız. Bu maçlara bakacak olursak takımımız kupada ilerliyor. Ligde kritik ve istemediğimiz bir konumdayız. Ama böyleyiz diye bu kupayı önemsemiyoruz anlamına gelmez ve böyle de bir lüksümüz zaten yok.  Konyaspor camiası kupada bir başarıyı yakalamış ve bir kupa kazanmanın hazzını yaşamış bir camia. Biz de nerede olduğumuzu bilerek en iyisini yapmaya çalışacağız. Hedefimiz tabiki de turlar geçmek ve final oynamak. Beşiktaş güçlü bir takım. 3 gün önce takımımız ligde kendileri ile bir maç yaptı. Bir mücadeleye daha çıkacağız. Bu farklı bir mücadele olacak ve kendi sahamızda oynayacağız. Takımımız kazanma ve iyi mücadele odaklı bir şekilde bu mücadele çıkacak. Ardından ligde Denizlispor’a karşı önemli bir maça daha çıkacağız. Uzun vadeli düşünmek istemiyorum. Planımı öncelikle bu iki maç üzerine yapacağız. Şu an konsantrasyonumuz sadece Beşiktaş maçı üzerinde yoğunlaştı. Umarım bu şekilde maçı kazanırız.”

(MÇ/ Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.